foto: AFP/Scanpix
Taigers Vudss atvainojies par dīvaino žestu ar tamponu. VIDEO
Vudss savam sāncensim golfa laukumā plaukstā iespieda tamponu
Sporta zvaigznes
2023. gada 18. februāris, 20:18

Taigers Vudss atvainojies par dīvaino žestu ar tamponu. VIDEO

Jauns.lv

Slavenais amerikāņu golferis Taigers Vudss atvainojies pēc tam, kad ceturtdien turnīra "Genesis Invitational" pirmās kārtas laikā viņš iedeva tamponu savam sāncensim Džastinam Tomasam.

Vudss norādīja, ka ar žestu nevienu negribēja aizvainot - tas darīts vien jautrības pēc.

"Tas bija domāts jautrībai, bet, acīmredzot, tas tā nesanāca," žurnālistiem sacīja Vudss.

"Ja es kādu aizvainoju, tas tā nebija domāts, mēs esam tikai draugi, kuriem ir jautri. Kā jau teicu, ja es kādu jebkādā veidā vai formā aizvainoju, es atvainojos. Tā tas nebija domāts. Mēs vienkārši visu laiku izjokojam viens otru," sacīja sportists, norādot, ka ar kolēģi šo joku uztvēruši citādi, nekā, iespējams, pārējā pasaule.

Vudss iedeva Tomasam tamponu pēc tam, kad devītajā bedrītē apsteidza savu sāncensi, tādējādi it kā norādot, ka Tomass spēlē "kā sieviete". Tomass nekavējoties to izmeta, pēc tam abiem vīriešiem izplūstot smieklos un apskaujoties.

Daži cilvēki sociālajos tīklos pauda viedokli, ka Vudsa darbībās jūtama seksistiska nokrāsa, savukārt Anglijas sieviešu futbola komandas menedžere Sarīna Vīgmane sestdien žurnālistiem sacīja: "Tas bija ļoti nepiedienīgi, un es domāju, ka viņš to jau ir sapratis."

Tikmēr izdevuma "USA Today's For The Win" vadošā redaktore Aleksa Makdaniela pauž: "Ja Vudss pavadītu trīs mēnešus gadā, asiņojot un cīnoties ar menstruāciju sāpēm, tiktu uzņemta dokumentālā filma par to, kā čempioni pārvar nepārvaramus šķēršļus."