Hokejs
2021. gada 21. maijs, 16:42

FOTO: Latvijas fani čempionāta pirmajā dienā godina hokeja leģendas

Jauns.lv

Latvijas hokeja fani šoreiz savu komandu nevar atbalstīt klātienē, taču jau turnīra pirmajā dienā viņi bija pamanāmi Rīgas ielās.

Latvijas fani čempionāta pirmajā dienā godina hokeja leģendas

Latvijas hokeja fani šoreiz savu komandu nevar atbalstīt klātienē, taču jau turnīra pirmaja dienā viņi bija pamanāmi Rīgas ielās.

gallery icon

“Ja klātienē mums izlasi atbalstīt ir liegts, tad centīsimies radīt sev spēkus paši,” bija teikts fanu aicinājumā čempionāta laikā vilkt mugurā fanu kreklus un pie automašīnām pielikt Latvijas karodziņus.

Pašreizējie noteikumi nepieļauj masveidīgu kopā skatīšanos, taču līdzjutēji tāpat ir gatavi pilsētas centrā radīt čempion\ata noskaņu, lai to sajustu arī “burbulī” dzīvojošie turnīra dalībnieki.

foto: Mārtiņš Ziders
Latvijas hokeja fani dažas stundas pirms spēles starp Latviju un Kanādu, devās gājienā uz Brīvības pieminekli. Jaunlaulātais pāris tur pagadījās neujauši.

Pasaules čempionāta atklāšanas dienā vairāki Latvijas hokeja līdzjutēji devās uz kapiem godināt mūsu leģendāros hokejistus.

Pusdienlaikā līdzjutēji bija Ivana kapos un atcerējās kopīgos brīžus ar Sergeju Žoltoku, bet pēcpusdienā tika apmeklēti Meža kapi, nolikti ziedi pie Kārļa Skrastiņa kapa.

Bez skumjām un reizē patīkamām atmiņām tika uzdziedātās arī Gunāra Meijera hokeja dziesmas.

Latvijas hokeja līdzjutēju aktivitātes bija pamanāmas arī pilsētas centrā.

Ap trijiem pecpusdienā fani devās pie Brīvības pieminekļa, bet no pulksten 17.50 no “Radisson Blue Latvija” viesnīcas tiks veidots karogu ceļš līdz pat “Arēnai Rīga”.

Šajā laikā uz savu pirmo spēli pret Kanādu dosies Latvijas izlase.