Kā Porziņģis apkaunoja NBA superzvaigzni. VIDEO
Visi Latvijā atceras, kā Porziņģis uztaisīja vienu dienas labāko momentu – lūk vēl viens pieteikums vismaz šādam pašam godam.
Basketbols
2015. gada 3. novembris, 11:18

Kā Porziņģis apkaunoja NBA superzvaigzni. VIDEO

Jauns.lv

Kristaps Porziņģis aizvadītajā naktī aizvadīja lielisku spēli pret vienu no spēcīgākajām NBA komandām Sanantonio “Spurs”, tomēr nespēja palīdzēt Ņujorkas “Knicks” izcīnīt, pat vēl vairāk – latviešu talants mača izskaņā guva nepatīkamu savainojumu, kas noliek uz jautājuma zīmes viņa dalību nākamajā mačā pret NBA pagājušās sezonas finālisti Klīvlendas “Cavaliers” ar Lebronu Džeimsu priekšgalā.

Vai Lebrons Džeimss līdz ar iespējamo Porziņģa nespēlēšanu varētu paglābties no kādas apkaunojošas epizodes, kādu aizvadītajā naktī piedzīvoja “Spurs” šīs sezonas spilgtākā zvaigzne Lamarkuss Oldridžs. Tieši, Oldridža pievienošanās Sanantonio vienībai starpsezonā to atkal padarīja par vienu no līgas favorītēm, jo ierastie līderi Tims Dankans, Tonijs Pārkers un Emanuels Džinobili uz saviem pleciem pērn nespēja aiznest komandu līdz vēl vienam čempionu titulam, bet Kavai Lenardam pietrūka citu palīgu uzbrukumā, ko noteikti starpsezonā “Spurs” sagaidīja, kad komandai pievienojās viens no pēdējo sezonu NBA rezultatīvākajiem spēlētājiem un viens no labākajiem spēka uzbrucējiem mūsdienu basketbolā Oldridžs.

Tomēr kādā no aizvadītās nakts spēles epizodēm tieši Oldridžs piedzīvoja ko tādu, no kā vēlas izvairīties ikviens basketbolists – Porziņģis ietrieca efektīgi bumbu grozā pāri viņam. Šādas epizodes paši basketbolisti uzskata par vienām no apkaunojošākajām spēles situācijām, no kurām gan neviens nav pasargāts. Tā nu latviešu jaunais talants iespaidīgi iedragāja pašcieņu vienam no NBA labākajiem spēka uzbrucējiem. Zīmīgi, ka arī Porziņģis lielāko daļu sev atvēlētā spēles laika pagaidām ir spēlējis tieši šajā pozīcijā.

Iespaidīgais Porziņģa danks pāri Oldridžam

Kasjauns.lv/ Foto: Ekrānuzņēmums no video