Par lieliski spēlējošo Latvijas izlases uzbrucēju Rakelu interesējas Anglijas un Krievijas klubi
Deniss Rakels praktiski katrā Polijas čempionāta kārtā tiek iekļauts simboliskajā izlasē.
Futbols
2015. gada 24. decembris, 14:37

Par lieliski spēlējošo Latvijas izlases uzbrucēju Rakelu interesējas Anglijas un Krievijas klubi

Jauns.lv

Par pēdējā laikā rezultatīvi spēlējošo Latvijas futbola izlases uzbrucēju Denisu Rakelu interesi izrāda Anglijas un Krievijas klubi, vēsta portāls "Sport.pl".

Pašlaik 23 gadus vecais Rakels šobrīd demonstrē augstu rezultativitāti Polijas augstākajā līgā. Viņš šosezon pamanījies gūt jau 15 vārtus, kas šobrīd ir šīs valsts čempionāta otrais labākais rādītājs. Vārtus Rakels guvis jau septiņās spēlēs pēc kārtas.

Tomēr netiek izslēgts, ka Rakels varētu mainīt klubu jau janvārī, jo viņa pārstāvētā Krakovas "Cracovia" komanda futbolista līgumā atrunājusi izpirkšanas maksu vien 500 000 eiro vērtībā, kas līdz ar to interesi par futbolistu radījis citos klubos. "Sport.pl" vēsta, ka interesi par uzbrucēju izrādot Anglijas pēc spēka otrās līgas - "Championship" - komandas, kā arī vienības no Krievijas.

Tikmēr "Cracovia" prezidents Janušs Filipjaks intervijā portālam "Se.pl" atklāja, ka klubs rēķinās ar Rakela aiziešanu jau šajā ziemā, jo viņa izpirkuma maksa neesot pārāk liela, turklāt pirms tam neviens vienībā negaidīja tādu Latvijas futbolista sniegumu.

Vēl septembrī Rakels pagarināja līgumu ar "Cracovia" līdz 2018.gadam. Futbolists ceļu uz Poliju 2011.gadā sāka pēc tam, kad bija aizvadījis veiksmīgu sezonu nu jau bijušā "Liepājas metalurga" kluba rindās. Viņš pievienojās augstākās līgas vienībai Ļubinas "Zaglebie", taču 2014.gada janvāra sākumā klubs atbrīvojās no Latvijas uzbrucēja. Divu sezonu laikā viņš neprata veiksmīgi nostiprināties Ļubinas vienības sastāvā, lielākoties laiku pavadot īrē vai rezervē, bet pagājušā gada janvārī viņš pievienojās "Cracovia" klubam.

Kā zināms, Rakels bija viens no kandidātiem uz šī gada Latvijas labākā futbolista godu, ko tomēr trešo reizi karjerā ieguva vārtsargs Andris Vaņins.

LETA/Foto: AFP/LETA