Ronaldu grib sev otru dzīvokli slavenajā Trampa tornī. FOTO
Lai gan Krištianu Ronaldu jau pērnā gada augustā nopirka dzīvokli Trampa tornī, viņš tagad noskatījis otru tajā pašā ēkā. Daudz greznāku un lielāku. Tas savulaik piederējis paša Donalda Trampa vecākiem!
Sporta zvaigznes
2016. gada 7. februāris, 13:08

Ronaldu grib sev otru dzīvokli slavenajā Trampa tornī. FOTO

Jauns.lv

Pērn kļuva zināms, ka slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu (5.februārī būs 31) par 18.5 miljoniem dolāru iegādājies sev dzīvokli slavenajā Trampa tornī Ņujorkā. Nu sportists esot noskatījis vēl vienus apartamentus šajā ēkā. Dažus stāvus augstāk esošo dzīvokli, kura maksa sasniedz 23 miljonus dolāru!

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu ieinteresējies par 23 miljonus ASV dolāru vērtajiem apartamentiem Trampa tornī Ņujorkā. Aizvadītā gada augustā sportists jau iegādājās vienu dzīvokli šajā ēkā, par to samaksājot 18.5 miljonus ASV dolāru. Taču tas notika pirms vēl pārdošanā bija pieejams šis daudz lielākais dzīvoklis. Jaunais īpašums, ko noskatījis Ronaldu, ir 344 kvadrātmetrus liels. Iepriekš tajā dzīvojuši paša Donalda Trampa vecāki.

Pērn iegādātais dzīvoklis ir vien 233 kvadrātmetru liels un tajā ir trīs guļamistabas un trīs vannasistabas. No apartamentiem paveras krāšņa Ņujorkas panorāma. Pa logiem var redzēt slaveno „Empire State Building”, „Chrysler” debesskrāpi un Brīvības torni. Tāpat no apartamentiem redzams plašais Centrālparks un Hudzonas upe.

Uzņēmējam un ASV prezidenta kandidātam Donaldam Trampam piederošais debesskrāpis atrodas slavenajā 5. avēnijā Ņujorkā. Torni sāka būvēt 1979. gadā, bet pabeidza 1983. gada novembrī. Vēl ne tik sen šī 58 stāvu celtne ierindojās kā 57. augstākā celtne Ņujorkā, taču debesskrāpju celtniecība pilsētā attīstās un šobrīd māja ierindota jau 63. vietā.

Trampa tornis veidots no dzelzsbetona ar bīdes sienu struktūru, un ir augstākā šāda veida celtne Ņujorkā. Celtnes iekšpuse ir sadalīta ar betona sienām un kolonnām. Tas palielina ēkas iespēju neapgāzties vētras vai zemestrīces laikā. Trampa tornī apartamenti pieder pašam tā īpašniekam Donaldam Trampam. Ēkā telpas īrē arī tādi cilvēki kā aktieris Denzels Vašingtons, mūziķis Stings un mūziķu pāris Bijonsē un Jay-Z. Trampa tornī atrodas arī uzņēmumu „Gucci” un „Qatar Airways” biroji.

Krištianu Ronaldu atzīts par otro pelnošāko sportistu pasaulē. Gada laikā viņš savu bankas kontu papildinājis par 80 miljoniem dolāru. Pirmajā vietā ierindojas bokseris Floids Meivezers ar 105 miljonu ASV dolāru lieliem ienākumiem aizvadītā gada laikā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press