foto: Instagram @eddiehallwsm
Pasaules spēcīgākais cilvēks nometis liekos 30 kilogramus, kas viņu "žņaudza"
Edijs Hola neticamās pārmaiņas.
Fitness
2018. gada 5. novembris, 04:51

Pasaules spēcīgākais cilvēks nometis liekos 30 kilogramus, kas viņu "žņaudza"

Jauns.lv

30 gadus vecais brits Edijs Hols pēc daudzu domām tiek uzskatīts par spēcīgāko cilvēku pasaulē, ko apliecina ne vien viņa triumfs "World's Strongest man" sacensībās 2017. gadā, bet arī vairākās disciplīnās viņš ir sasniedzis pasaules rekordus.

190 centimetrus garā Edija Hola sacensību kaujas svaras bija aptuveni 193 kilogramu, lai noturētu šādu ķermeņa masu, viņš ik dienas uzņēma aptuveni 12500 kaloriju.

Tagad Edijs, kuru visā pasaulē pazīst ar iesauku Mežonis "The Beast", vair nav atpazīstams, jo sportists ķēries pie rūpīgas diētas un ievēro veselīgu dzīvesveidu, kas viņam beidzot ļauj justies labi, jo liekais svars viņu nepārtraukti "žņaudzis".

foto: Instagram @eddiehallwsm
Edijs Hola neticamās pārmaiņas.

Pēdējā gada laikā Mežonis ir nometis vairāk nekā 30 kilogramu, papildinot savus ierastos treniņus svaru zālē ar kardio vingrinājumiem.

Sacensību laikā ņūkāslietis Edijs svēris 193 kilogramu un tās bijušas īstas mocības. Pēc triumfa "World's Strongest man" 2017. gadā viņš paziņoja, ka šādās sacensībās vairs nekad mūžā nepiedalīsies.

Pasaules spēcīgākais cilvēks nometis 30 kilogramus

30 gadus vecais brits Edijs Hols pēc daudzu domām tiek uzskatīts par spēcīgāko cilvēku pasaulē, ko apliecina ne vien viņa ...

gallery icon
34

"Man ir atbilde ļaudīm, kuri man turpina uzdot jautājumu, kāpēc es vairs nesacenšos par pasaules spēcīgākā cilvēka titulu. Es vienkārši esmu izvēlējies būt vesels un gūt gandarījumu no sava darba rezultātiem. Es jūtos, ka tagad manā dzīvē pie debesīm ir parādījusies saule."

Šonedēļ divu bērnu tēvs Edijs savā "Instagram" kontā pavēstījis, ka viņa svars šobrīd ir nostabilizējies 163-165 kilogramu robežās, tomēr viņš nedomā apstāties pies sasniegtā. Edijs turpinās atbrīvoties no taukiem un audzēt izteiktu muskulatūru.