Olimpietis Pļaviņš pēc trešās meitas piedzimšanas sievai uzdāvina 300 rozes
Mārtiņš Pļaviņš pēc trešās meitas nākšanas pasaulē sievu apsveica ar 300 rozēm, izkārtojot kā ziedu ceļu uz jaundzimušās meitiņas gultiņu.
Sporta zvaigznes
2016. gada 20. septembris, 16:22

Olimpietis Pļaviņš pēc trešās meitas piedzimšanas sievai uzdāvina 300 rozes

Jauns.lv

Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvēja Mārtiņa Pļaviņa un viņa sievas Lienes Pļaviņas ģimene 14. septembrī kļuvusi par vēl vienu mazuli kuplāka. Pļaviņa atvasēm - māsiņām Keitai un Evai -piepulcējusies jaunākā māsiņa Elīza.

„Vārdiņu domājām visa ģimene kopā, bet nevarējām ilgi izdomāt, līdz pat dienai, kad meitiņa piedzima,” portālam kasjauns.lv atklāja sportista dzīvesbiedre, kuru, atgriežoties mājās no Rīgas Dzemdību nama, sagaidīja vīra sagatavotais pārsteigums - istaba, kurā mitināsies nupat dzimusi meitiņa, bija vienās rozēs. „Un tā mūs mājās sagaida mans ideālais paraugvīrietis Mārtiņš Pļaviņš ar 300 rozēm,” sociālajā vietne’facebook.com priekā dalījās Pļaviņa sieva.

Jau pirms diviem gadiem pludmales volejbolists, kad viņa ģimenē piedzima otrā meitiņa, viņš sievai dāvāja 200 rozes. Draugi Pļaviņu ģimeni sveic ar mazuļa nākšanu pasaulē un slavē volejbolistu, ka viņa rīcība ir patiesi izcila. Pļaviņš esot, kā ideālais sapņu vīrietis, kas sievieti burtiski teju apber ar ziediem.


Kasjauns.lv/Foto: facebook.com