Raupji džemperi un koši akcenti – kas šobrīd ir aktuāls vīriešu modē. FOTO
Jebkuru apģērba komplektu efektīgāku un dzīvīgāku padarīs krāsās spilgtas detaļas.
2016. gada 6. februāris, 09:03

Raupji džemperi un koši akcenti – kas šobrīd ir aktuāls vīriešu modē. FOTO

Jauns.lv

Daudzviet pasaulē notiek ikgadējās vīriešu modes nedēļas, un to apmeklētāji ir operatīvākie jauno tendenču adaptētāji. Mūsu apskatā – aktuālākās vīriešu modes idejas, kas aizgūtas no modes prezentāciju stilīgajiem viesiem.

Neformāla klasika

Kad klasiskais uzvalks kombinēts ar kontrastējoši ikdienišķiem garderobes elementiem, tas kļūst stilīgāks un neformālāks. Piemēram, zem uzvalka pavilkts bieza un raupja adījuma džemperis, pāri žaketei apjozta pārliela šalle vai galvā hūtes vietā – adīta cepure.

Izsmalcināts šiks

Kažokādas apkakle nav tikai sieviešu garderobes elements. Vīriešu mētelis, kas rotāts ar dekoratīvu kažokādu, kļūst eleganti švītīgs un pat glamūrīgs. Izvairoties no eklektikas, apkaklei jābūt līdzīgā tonī kā mētelim.

Rotaļīgi

Jebkuru apģērba komplektu efektīgāku un dzīvīgāku padarīs krāsās spilgtas detaļas. Pietiek pat ar izteiksmīgas krāsas lakatiņu žaketes kabatā, zeķēm, kaklasaiti un piespraudi. Šie elementi nav jādubulto, nav jāsaskaņo toņos, jāļauj krāsai būt par akcentu akcenta labad.

Intelektuālis

Izsmalcināta tēla radīšanai nav jātērpjas visaktuālākajos un dārgākajos modes izstrādājumos. Intelektuāla, atturīga šika radīšanai pietiek ar modernu paaugstinātas apkakles džemperi zem žaketes.

Dubultā

Vērts atteikties no senilā mīta, ka vienā reizē ir jāvalkā tikai mētelis vai tikai jaka. Interesants abu komplekts veidosies, ja apakšā pavilktais mētelis būs no plānāka materiāla nekā virsdrēbju slānis, un ērtākais šādas kombinācijas izmantošanas triks – visa garderobe divu krāsu gammā.

Soma

Pienācis laiks atvadīties no miniatūrām pastnieku stila somām par labu clutch somu atgādinošiem izstrādājumiem. Bezrokturu soma, kas atgādina dokumentu mapi, vīrišķības dēļ ir jāizvēlas no stingras ādas, lakoniska vai nedaudz raupja.

Humors

Modei tīk asprātības, joki un humors. Savu vieglprātīgo un azartisko attieksmi pret stilu var demonstrēt ar atraktīviem aksesuāriem, kas balstās naivās bērnības asociācijās.


Anita Sedliņa, žurnāls “Kas Jauns” / Foto: Vida Press