foto: Vida Press
Arī dziedātājai Halsijai tetovējums uz sejas. Taču to grūti pamanīt
Amerikāņu dziedātājai Halsijai ir tikai 23 gadu un jau vairāk nekā 20 tetovējumu. Jaunākais no tiem uz sejas!
2018. gada 4. jūlijs, 06:08

Arī dziedātājai Halsijai tetovējums uz sejas. Taču to grūti pamanīt

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Halsija pievienojusies to slavenību pulciņam, kam ir vismaz viens tetovējums arī uz sejas.

Lai gan lielākā daļa slavenību, kas izvēlas tetovējumus uz sejas, ir hiphopa kultūras pārstāvji, pirms diviem gadiem arī dziedātājs Džastins Bībers nolēma tikt pie miniatūra, taču paliekoša tintes zīmējuma uz sejas.

Tagad viņa pēdās sekojusi dziedātāja Halsija. 23 gadus vecajai mūziķei tapis jauns tetovējums tieši pie auss. Halsija uztetovējusi kāršu kavas kārava dāmas simbolus (Q – queen).

Halsijas jaunais tetovējums velk paralēles ar viņas pašas 2015. gadā izdotā albuma „Badlands” dziesmas „Castle” rindiņu: „Viņi vēlas mani padarīt par savu karalieni”.

Slavenības ar tetovējumiem uz sejas

gallery icon

Sociālajos tīklos, atrādot faniem savu jaunāko tetovējumu, dziedātāja paslavē meistaru, kurš to veicis un norāda: „Paldies par manu pirmo (un cerams vienīgo) tetovējumu uz sejas!”.

foto: Vida Press
Halsija izrāda daudzos tetovējumus.

Lai gan Halsijas tetovējums ir ievērojami nemanāmāks, ja salīdzina ar daudzajām zvaigznītēm acs un deniņu rajonā, kādas rotā tetovējumu mākslinieces, modeles un TV personības Ketas fon D seju, tas tomēr ir redzams papildinājums mūziķes aizvien pieaugošajai tetovējumu kolekcijai.

foto: Vida Press
Tetovējumu māksliniece, modele un TV personība Keta fon D.

Gada sākumā Halsijai bija vairāk nekā 20 tetovējumu uz ķermeņa, no kuriem jaunākais bija uzraksts „I’m a loser baby” uz kakla.

foto: Instagram
Dziedātājs Džastins Bībers.