foto: Publicitātes
Šī ir Egita - latviete, kura skaistumkonkursā centīsies pārspēt daiļavas no visas pasaules
Egita ir ne tikai mamma, bet arī medniece.
2018. gada 3. jūnijs, 22:58

Šī ir Egita - latviete, kura skaistumkonkursā centīsies pārspēt daiļavas no visas pasaules

Jauns.lv

Latviete Egita Neško pārstāvēs mūsu valsti vienā no pasaules skaistumkonkursiem “Mrs. Elite Beauty Queen 2018”, kas šogad plānots Jūrmalā un Rīgā, turklāt vairāku dienu garumā, portālu Jauns.lv informēja konkursa organizators Mainots Vecvagars.

Medniece Egita Neško Latviju pārstāv skaistumkonkursā "Elite Beauty Queens"

gallery icon

Sākumā bija plānots, ka Latvijā ieradīsies vismaz 35 valstu dalībnieces, taču kā vēsta konkursa rīkotāji, proti, biedrība “Elite Beauty Queens”, tad dalībnieču skaits var būt arī lielāks. 

Latviju tajā pārstāvēs mamma, un medniece Egita Neško no Ķekavas. “Cenšos visu laiku sevi pilveidot, nekad neapstājos pie sasniegtā! Mans bērns saka: ”Tu esi brīnišķīga mamma!”  Ikdienā esmu ne tikai mamma. Vienmēr esmu tiekusies pēc dažādām nodarbēm, kas sniedz kārtīgu adrenalīna devu. Tādā veidā izkrāsoju savu ikdienu, rūtīnu. Man patīk ātrums, esmu šoferis ar stāžu, kuram patīk stūrēt lielas automašīnas. Esmu aktīva dzīvesveida piekritēja, mierīgi varu noskriet 42 km maratonu. Spēku un enerģiju, kā arī koncentrēšanās spējas gūstu, darbojoties Latvijas sieviešu medību klubā "Lady Hunt". Manuprāt, sieviete ir neprognozējama, viņa var būt maigs zieds, bet tajā pašā laikā spēcīgs ierocis, kas spēj ietekmēt un mainīt pasauli. Es sevi uzskatu par spēcīgu sievieti, esmu kustībā un gatava pārmaiņām! Tieši šobrīd ir īstais brīdis, lai atklātu savu sievišķo pusi! Jūtos kā plaukstošs zieds, kas vēlas harmoniju,” stāsta Egita. 

Skaistumkonkurss “Mrs. Elite Beauty Queen 2018” notiks Latvijā, proti, Rīgā un Jūrmalā no 17. jūnija līdz 22. jūnijam. Šova fināls -  21. jūnijā Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”. Egita konkursā startē ar titulu "Mrs. Elite Beauty Queen South Latvia 2018". 

Tēmas