Legante Rīgā, Silovai tornītis, Kašers zaudē harizmu – modes nedēļa uzņem apgriezienus. FOTO
Ja modes nedēļa iesākās gana kusli un mazpārliecinoši, tad „Riga Fashion Week” trešā diena skaidri parādīja, ka Latvijā mode nav uz miršanas robežas.
2016. gada 2. aprīlis, 12:19

Legante Rīgā, Silovai tornītis, Kašers zaudē harizmu – modes nedēļa uzņem apgriezienus. FOTO

Jauns.lv

Rīgas modes nedēļa mazpamazām uzņem apgriezienus un trešā diena iezīmējās ar dievīgu modes mākslinieces Natālijas Jansones jaunākās kolekcijas izrādi. Par Natālijas veikumu apbrīnu izrādīja daudzas sabiedrības dāmas un modes lietpratēji.

Ja modes nedēļa iesākās gana kusli un mazpārliecinoši, tad „Riga Fashion Week” trešā diena skaidri parādīja, ka Latvijā mode nav uz miršanas robežas. Lieliskas modes skates, pilna zāle skatītāju, kuri pasākumam īpaši gatavojušies, piestrādājot pie sava tēla.

Rīgā uz modes nedēļu ieradusies arī izskatīgā Dagmāra Legante, kas lielākoties uzturas Spānijā, protams, ka modes nedēļas pasākumus nelaiž garām Latvijas modes ikona Maija Silova... Tam visam pa vidu vēl dienasgaismā iznācis Kašers, kurš pēdējos mēnešus nez kur bija pazudis. Iepriekšējo spozmi gan Kašers pa šo laiku zaudējis un pārtapis vienkāršu ierindas pilsoni.

Skaidrs, ka šādos pasākumos neiztikt bez visur esošās Latvijas blondīnes Marikas Ģedertes un viņas domubiedres Kristīnes Lindenblates. Tāpat starmešos zīmējas vizuāli daiļā Liene Skulme, māsiņas Balčus un pērnā gada Eirovīzijas spīdeklis Aminata Savadogo.

Kopumā modes tusiņš tiešām sāk iesilt un cerams, ka ar finiša zalvi, kad tiks demonstrēti pikantākie modes mākslinieku darinājumi, varēs teikt: „Johoho, tas viss kopumā taču bija vareni!”

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders