foto: REUTERS
Īsta stila neveiksme: franču daiļslidotājas kleita Phjončhanā atklāj pārāk daudz (18+)
Gabriela Papadakisa un Gijoms Sizerons.
2018. gada 19. februāris, 13:02

Īsta stila neveiksme: franču daiļslidotājas kleita Phjončhanā atklāj pārāk daudz (18+)

Jauns.lv

Franču daiļslidotāja Gabriela Papadakisa pirmdien olimpiskajās spēlēs Phjončhanā piedzīvojusi nepatīkamu apģērba "funkcijas traucējumu", un viņas kleita atklāja daudz vairāk, nekā sportistei būtu gribējies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Franču pāris Gabriela Papadakisa un Gijoms Sizerons tika uzskatīti par drošiem favorītiem, un viņu "karstās" uzstāšanās laikā Gabrielas šaurā kleita mazliet noslīdēja, uz mirkli atkailinādama viņas krūti. Šo skatu redzēja miljoniem TV skatītāju visā pasaulē. Par spīti šim nepatīkamajam starpgadījumam franču pāris palika otrajā vietā pēc kanādiešiem Tesas Virtjē un Skota Moira.

foto: Sputnik
Gabriela Papadakisa un Gijoms Sizerons.

Papadakisa uzstāšanās sākumā atliecās uz aizmuguri, un Sizerons netīšām atsedza viņas zaļā tērpa muguras daļu. Kleitas augšdaļa, kura turējās uz daiļslidotājas kakla, noslīdēja uz vienu pusi un atsedza Gabrielas kreiso krūti. Pāris savu priekšnesumu spēja pabeigt, kaut arī Papadakisa visu tā laiku centās piesegt krūti.

It kā ar to vēl būtu par maz, šis misēklis vēl reizi atkārtojumā tika parādīts arēnas lielajos ekrānos.

foto: Sputnik
Gabriela Papadakisa un Gijoms Sizerons.

Gabriela Papadakisa no ledus nogāja raudādama.

"Tas ir mans lielākais murgs olimpiskajās spēlēs. Es uzreiz to sajutu un lūdzu Dievu," viņa saka. "Es sev teicu: "Tev ir jāturpina!". Tā arī darījām, mums ir jālepojas ar sevi. Jo parādījām lielisku priekšnesumu - par spīti šādam starpgadījumam."

Sizerons piebilst: "Vienkārši skumji, ka tērpa dēļ zaudē punktus. Nekam tādam treniņos nav iespējams sagatavoties."

foto: AFP
Gabriela Papadakisa un Gijoms Sizerons.

2010. gada Vankūveras olimpisko spēļu čempioni Tesa Virtjē un Skots Moirs pirms otrdienas izvēles programmas ir priekšā par 1,74 punktiem.

Gabriela Papadakisa nav pirmā daiļslidotāja, kurai Phjončhanā gadās nepatīkams misēklis ar tērpu. Dienvidkorejas pārstāve Jura Mina savā olimpiskajā debijā aizkustināja skatītāju sirdis, drosmīgi turpinot priekšnesumu, kura sākumdaļā bija attāķējies kleitas aizdares āķītis.

Juras Minas problēmas ar tērpu olimpiskajā Phjončhanā

Izpildot pāru slidojumu ar Aleksandru Gameļinu, Jurai Minai vajadzēju pieturēt sarkanā tērpa augšdaļu, lai izvairītos no pilnīgas katastrofas. Par nekrišanu panikā TV komentētāji viņai veltīja ne mazums uzslavu.

Kad daiļslidošana zaudē savu grāciju un kļūst komiska

Daiļslidošana neapšaubāmi ir ziemas olimpisko spēļu graciozākais un izjustākais sporta veids, tomēr nereti, apskatot sporitistus priekšnesuma laikā un izņemot kadrus ...

gallery icon
71
Prancūzų dailiojo čiuožimo atstovė Gabriella Papadakis pirmadienį Pjongčango olimpiadoje patyrė nemalonų drabužio „funkcijos sutrikimą“, pademonstravusį kiek daugiau nei jos ambicijos dėl aukso medalio.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/pjongcangas-2018/prancuzu-ciuozeja-pjongcange-patyre-nesmagu-drabuzio-funkcijos-sutrikima-1120-928108?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=15min_
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās