foto: Instagram
Kādā līgavas kleitā precas slavenā dizainera Hilfigera meita?
Modes dizainers Tomijs Hilfigers ar meitu Aliju Hilfigeri.
2017. gada 29. jūnijs, 06:17

Kādā līgavas kleitā precas slavenā dizainera Hilfigera meita?

Kasjauns.lv

Amerikāņu modes dizainera Tomija Hilfigera (66) meita TV producente Alija Hilfigere (32) jāvārdu dzīvesdraugam teikusi sava slavenā tēta darinātā līgavas kleitā.

Nepavisam nav slikti, ja ģimenē kāds ir profesionāls modes dizainers. It īpaši reizē, kad jādomā par pašu skaistāko kleitu savai kāzu dienai. Alija Hilfigere līgavas kleitu dizainēt uzticējusi savam tētim, pasaulslavenajam modes dizaineram Tomijam Hilfigeram. Aizvadītajā nedēļas nogalē Alija teica jāvārdu savam ilggadējam partnerim un kopīgās meitas tēvam Stīvam Hešam.

Hešs mīļoto bildināja aizvadītā gada jūlijā, romantiska brauciena laikā Parīzē. Saderināšanās gredzena dizainu viņš bija veidojis pats. Mēnesi pēc bildinājuma intervijā ar slavenību žurnāla „People” reportieri Alija izteicās: „Es biju tik pārsteigta, laimes un saviļņojuma pārņemta. Mums iet jautri plānojot sirsnīgas kāzas, ko gatavojamies svinēt ģimenes mājās Konektikutā.”

#love

A post shared by Dee Ocleppo (@mrshilfiger) on

Kāzu norises vietas plāni laikam ritot gan izmainījās un jaunais pāris svinības sarīkoja uz nelielās Mistikas salas, kas atrodas Karību salu arhipelāgā.

Kāzas Alija Hilfigere un Stīvs Hess nosvinējuši pēc sešu gadu ilgas kopābūšanas un pasaulē sagaidītas meitas Hārlijas, kura arī piedalījās vecāku Lielajā dienā.

Alija savā „Instagram” blogā vēl nav publiskojusi nevienu attēlu no kāzām, taču pirms ceremonijas viņa parādīja fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar topošo vīru. „Nekas nelīdzinās kāzām ar labāko draugu un dvēseļu biedru... Esmu tik saviļņota!!!!!!!” – vēstīja Alija.

Kamēr Hilfigere bauda jaunlaulātās dzīvi un aprod ar jaunās sievas godu, viņas ģimene sociālajos tīklos dalījusies ar vairākām kāzu fotogrāfijām. Attēlu ar meitu kāzu dienā publiskojis arī līgavas tētis Tomijs Hilfigers. „Tik laimīgs par savas meitas Alijas precībām ar Stīvu Hešu,” komentārā pie fotogrāfijas, kur viņš redzams vedam Aliju pie altāra, raksta tētis Hilfigers. Ar šo pašu fotogrāfiju sociālajos tīklos dalījusies arī Hilfigera sieva Dī Oklepo. „Ļoti lepns tētis un starojoša līgava,” vēsta pamāte.

So happy for my daughter Ally's wedding to @Steve hash. Photo credit @Eshander

A post shared by Tommy Hilfiger (@thomasjhilfiger) on

Tomijs Hilfigers meitas kāzu dienai radījis vienkārša piegriezuma baltu kleitu ar V veida dekoltē un nelielu šlepi. Šo tērpu īpašu padara greznais ziedu izšuvumiem rotātais apmetnis ar kapuci, kas ieskauj līgavu, padarot viņu līdzīgu pasaku fejai. Apmetņa apakšmalu greznoja zilas krāsas ziedu izšuvumi.

Līgavainis kāzu dienai bija izvēlējies gaišu tērpu – baltu augumam piegulošu lina uzvalku. Pāra kopīgā meita Hārlija vecāku kāzās iejutās puķu meitenes godā un bija tērpusies baltā kleitiņā, kas saskaņota ar mammas kāzu tērpa izšuvumiem.

#magicalmoment

A post shared by Dee Ocleppo (@mrshilfiger) on

Arī Hilfigera sieva Dī izskatījās glamūrīgi, tērpusies volāniem rotātā asimetriskā topiņā un svārkos ar augstu jostas vietu un kruzuļoti apakšmalu. Pats modes dizainers svinībām bija izvēlējies šampanieša krāsas linu uzvalku, kam pieskaņojis baltu platmali un mokasīnus ar savu monogrammu.

Happy Father and StepMother..... 1 wedding down✔️.....only 6 more to go! 😎

A post shared by Dee Ocleppo (@mrshilfiger) on

Līgavai dodoties pie altāra, skanēja „The Rolling Stones” ģitārista Ronija Vuda liegas ģitāras skaņas, bet pašas svinības tropu paradīzē turpinājās visas nedēļas nogales garumā. Dejas pats personīgi spēlēja dīdžejs Skrillex.