foto: Shutterstock
Profesors: krūšturi nēsāt patiesībā nav veselīgi
"Tieši valkājot apakšveļu, sieviešu krūtis zaudē dabisko tvirtumu un kļūst nokarenas," apgalvo Riljons. Viņš dāmām iesaka atteikties no šī apakšveļas elementa.
2017. gada 12. maijs, 06:11

Profesors: krūšturi nēsāt patiesībā nav veselīgi

Kasjauns.lv

Pieredzējušais zinātnieks Žans Denī Riljons, jau 15 gadus pētot sieviešu krūšu īpašības, secinājis, ka sievietēm patiesībā nav ieteicams valkāt krūšturi.

Žans Denī Riljons jau kopš 1998. gada strādā pie sieviešu krūšu pētniecības. Šajā laikā viņš apskatījis vairāk nekā 300 Francijas sieviešu krūtis. Lielāko uzmanību viņš veltījis krūšu formas izpētei.

Dziedātājai Lady Gaga zem topiņa nekā nav

Pēc šķiršanās no līgavaiņa Teilora Kinija ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga cenšas būt aizņemta darbos, un tā vien šķiet, ka šajā ...

gallery icon

Izanalizējot savāktos datus, pētnieks paziņojis negaidītu ziņu: sievietēm ieteicams atteikties no izstrādājumiem, kuri viņu krūtis tur un paceļ uz augšu.

"Vērtējot no medicīnas, fizioloģijas un anatomijas viedokļa, sievietes krūtīm krūšturis nesniedz nekādas priekšrocības. Gluži pretēji – tieši valkājot apakšveļu, sieviešu krūtis zaudē dabisko tvirtumu un kļūst nokarenas," apgalvo Riljons.

Pēc profesora domām, krūšturi nēsāt nav nepieciešams. Neraugoties uz paša secinājumiem, zinātnieks tomēr iesaka solīda vecuma kundzēm nesteigties šķirties no saviem krūšturiem. Viņš nav pārliecināts, ka seniorēm, ja viņām ir liekais svars, izdosies atgūt krūšu iepriekšējo formu, ja viņas vairs nenēsās krūšturi.

Riljona paziņojumi izraisījuši vētrainas debates sieviešu vidū. Vienas pilnībā atbalsta šo priekšlikumu, bet citas kategoriski atsakās staigāt bez krūštura.

Aktrise atzīmē Nacionālo dienu bez krūšturiem

Ja ar aktrises karjeru popularitāti izmantot neizdodas, tad atliek vien izrādīt plikumus. Acīmredzot tā domā tā sauktā aktrise Fēbe Praisa, ...

gallery icon

"Tiklīdz pārstāsiet nēsāt krūšturi, jūs uzreiz sajutīsieties ievērojami labāk un pašpārliecinātāk. Uzlabosies gaita, elpošana kļūst dziļāka un pazudīs muguras sāpes," intervijā Francijas televīzijai par savu pieredzi stāstīja kāda 28 gadus veca jauniete.

Tikmēr cienījamāka vecuma sievietes šaubās, ka viņu dzīvi pozitīvi ietekmēs tas, ja viņas pēkšņi vairs nenēsās krūšturus. Īpaši skeptiskas pret Riljona kunga priekšlikumu ir dāmas ar lielām krūtīm.