foto: Publicitātes foto
Teilores Sviftas slavas ēnas puses: ēšanas traucējumi, vajātājs pašas gultā un ļoti publiski romāni
Dzīvesstils
2024. gada 14. marts, 06:58

Teilores Sviftas slavas ēnas puses: ēšanas traucējumi, vajātājs pašas gultā un ļoti publiski romāni

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Globālā superzvaigzne, 34 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta ar savu jaunāko koncertturneju "The Eras Tour" ir ierakstījusi savu vārdu popmūzikas vēsturē, nopelnot vairāk nekā miljardu ASV dolāru un apsteidzot Eltonu Džonu, "The Rolling Stones", kā arī citus industrijas milžus.

Iepriekšējo reizi dziedātājas talanta pielūdzēji varēja skatīt viņu "dzīvajā" 2018. gadā, tāpēc nav brīnums, ka tad, kad tika izziņota jaunākā koncertu sērija, saceltā ažiotāža bija milzīga. Biļetes uz vairāk nekā 140 koncertiem piecos kontinentos tika izpirktas zibenīgi, un tika izsludināti papildkoncerti, kuri, protams, arī tika izpārdoti, vēsta straumēšanas platforma "Disney+".

Koncerti, kuri sastāv no desmit daļām – par godu katram Teilores albumam jeb ērai, ir vairāk nekā trīs stundas gari. Svifta izpilda 44 labākās dziesmas no sava plašā repertuāra, ko kopā veido vairāk nekā simts kompozīcijas. Viņa koncertos spēlē trīs dažādu veidu ģitāras un klavieres. Svifta katru vakaru izpilda savus hitus dažādā secībā un ģērbjas atšķirīgos skatuves tērpos, tāpēc fani nekad nevar precīzi zināt, kas viņus konkrētajā šovā sagaida.

foto: Publicitātes foto

Lai tie, kas nav tikuši uz "dzīvajiem" priekšnesumiem, varētu sajust Sviftas koncertu atmosfēru, tapusi

ne mazāk iespaidīga koncertfilma, kuru ar milzīgiem panākumiem izrādīja kinoteātros visā pasaulē, tostarp arī Latvijā.

Nav brīnums, ka tā ir kļuvusi par skatītāko koncertfilmu vēsturē, apsteidzot Džastina Bībera koncertfilmu "Never Say Never" un nopelnot Teilorei vēl vairāk nekā ceturtdaļmiljardu ASV dolāru.

Trīs ar pusi stundu garā koncertfilma "Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor's Version)", kuras materiāls tika ierakstīts pērn notikušajos trīs "The Eras Tour" izpārdotajos koncertos Kalifornijā un papildināts ar četru dziesmu akustiskajām versijām, kuras nevarēja redzēt kinoteātros, būs pieejams straumēšanai "Disney+" platformā, sākot ar 15. martu. 

Gaidot pirmizrādi, piedāvājam iepazīties ar "Teilores Sviftas ēras" galvenajiem notikumiem!

Nākamā lapa: No kantrimūzikas zvaigznes līdz populārākajai dziedātājai pasaulē