foto: Grzegorz Galazka/SIPA
Pārāk nemuzikāla, pārāk īsa un pārāk agri nomira — par ko gan varētu būt runa Itālijas premjerministres nepiepildītajos sapņos?
Džordža Meloni izkrata sirdi ārzemju žurnālistiem
Dzīvesstils
2024. gada 1. marts, 04:00

Pārāk nemuzikāla, pārāk īsa un pārāk agri nomira — par ko gan varētu būt runa Itālijas premjerministres nepiepildītajos sapņos?

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Itālijas premjerministre Džordža Meloni atzinusi, ka kādreiz cerējusi kļūt par dziedātāju vai volejbolisti, kā arī tikties ar “popa karali” Maiklu Džeksonu, bet nekas no tā nav sanācis. Par to viņa atzinusies Romā sarīkotajā pasākumā ar ārzemju preses korespondentiem, vēsta Itālijas ziņu aģentūra ANSA.

“Neviens mans sapnis nav piepildījies. Es gribēju kļūt par dziedātāju, taču man nav muzikālās dzirdes, es gribēju spēlēt volejbola izlasē, taču esmu pundure, es gribēju iepazīties ar Maiklu Džeksonu, taču viņš nomira pārāk agri,” pasūdzējās Meloni un piebilda, ka kļūt par Itālijas premjerministri nekad nebija sapņojusi.

Tiešām, ar apmēram 1 metra 58 centimetru garumu, kā liecina internetā pieejamā informācija, volejbolā viņai būtu klājies pagrūti.

"Taisnība, es neesmu optimistisks cilvēks, es vienmēr glāzi redzu pustukšu," viņa piebilda. "Bet tā kā es spēju iedomāties vissliktāko scenāriju, esmu arī spējīga tikt galā ar visiem pārējiem."

Jāpiebilst, ka Maikls Džeksons nomira 2009. gada 25. jūnijā, kad topošajai Itālijas premjerministrei bija 32 gadi.

Izrādās, Maikls Džeksons bija Džordžas nopietna aizraušanās jau skolas laikos. Viņas skolas draudzene un klasesbiedrene Gvendolina Paolini “Rai Radio1” raidījumā pastāstījusi, ka pusaudzes gados Džordža pat aizgājusi uz viesnīcu, kur tobrīd Džeksons bija apmeties, taču nācās samierināties tikai ar sava elka parādīšanos uz balkona. Reiz draudzenes piedalījušās arī “Coca Cola” loterijā, kura uzvarētājam bijusi apsolīta iespēja tikties ar Džeksonu, taču daudzo kolas pudeļu pirkšana un izdzeršana tā arī nedeva cerēto rezultātu.

Turklāt, atdarinot savu slaveno elku, draudzenes skolā tīri labi iemanījās atkārtot dejas tehniku Moonwalk, kurā dejotājs imitē soļošanu uz priekšu, bet vienlaikus virzās atpakaļ.