Bērni
2023. gada 17. augusts, 15:59

Kārtošanas influencerei Danai Gulbei piedzimusi meita

Jauns.lv

Kārtošanas konsultante Dana Gulbe, plašāk zināma kā Dana ar kasti, sagaidījusi pasaulē nākam otro atvasi. Par to Dana ziņo sociālajos tīklos.

Sava "Instagram" profilā viņa šodien publicējusi īsu video, kurā savus 25,8 tūkstošus sekotājus informē, ka viņas dzīvē viss ir kārtībā - vēl vairāk nekā kārtībā, jo pirms mēneša un nedēļas viņai piedzimusi meita.

Dana saka paldies par rūpēm arī daudzo vēstuļu autorēm, kuras rakstījušas un interesējušās, vai viss ir labi. Viņa atklāj, ka sociālajos tīklos ar lekcijām un citu izglītojošu saturu atgriezīsies septembrī, bet patlaban pavada laiku kopā ar mazuli un dodas uz jūru.  

To, ka gaidāmais ģimenes pieaugums būs meitene, viņas uzticamākās sekotājas jau varēja nojaust - topošā māmiņa "rozā toņus" pieminēja ne reizi vien. Iedvesmojošajai Danai šis ir otrais bērns - Gulbju ģimenē jau aug dēls.

Dana Gulbe ir zīmola "Dana ar kasti" radītāja, mājas un prāta sakārtošanas iedvesmotāja, pašizaugsmes kursu lektore un jogas skolotāja, Montesori pedagoģijas speciāliste, grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" un "Sakārto māju, sakārto prātu" autore.

Iedvesmojoties no pasaulslavenās japāņu kārtības influenceres Marijas Kondo, daudzi Danu ar kasti dēvē par Marijas Kondo ideju vienu no pirmajām iedzīvinātājām Latvijā.

Dana Gulbe sociālajos tīklos un intervijās daudz izglītojusi sabiedrību par to, ka kārtībai mājās ir ļoti liela saistība ar harmoniju citās dzīves jomās, tostarp - ar mentālo sakārtotību un, nenoliedzami, arī ar attiecībām ģimenē. Par viņas dzīves un karjeras ceļu no Montesori skolotājas līdz kārtošanas iedvesmotājai lasi šeit.