foto: RW/MediaPunch/Shutterstock/ Vida Press
Kas Viktorijai Bekhemai sakāms par dēla Bruklina laulību?
Viktorija Bekhema.
Attiecības
2022. gada 18. oktobris, 07:22

Kas Viktorijai Bekhemai sakāms par dēla Bruklina laulību?

Jauns.lv

Modes dizaineres Viktorijas Bekhemas un bijušā futbolista Deivida Bekhema vecākā dēla Bruklina Bekhema laulībai ar aktrisi Nikolu Pelcu pēdējā laikā tiek pievērsta pastiprināta uzmanība. Daudz runāts par vīramātes un vedeklas nespēju saprasties. Nesen Viktorija pati publiski komentējusi sava vecākā dēla laulību.

Viesojoties raidījumā “Today” modes dizainere Viktorija Bekhema bija gatava izteikties par sava vecākā dēla kāzām un, atsaucot atmiņā pavasarī notikušās svinības, atzina, ka tas ģimenei bijis ļoti “skaists notikums”.

“Bruklins nesen apprecējās, tās bija skaistas kāzas,” Viktorija atzina TV raidījuma vadītājām Džennai Bušai Hāgerei un Hodai Kotbai.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon

“Man, kā mātei, tas nozīmē ļoti daudz – redzēt savu dēlu tik laimīgu,” viņa papildināja. “Ko gan vēl vairāk varētu vēlēties?”

Jau kopš topošā šefpavāra kāzām ar miljardieru mantinieci klīst runas par Viktorijas un vedeklas Nikolas iespējamām nesaskaņām.

Viktorijas Bekhemas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Saspīlējums abu dāmu attiecībās aizsācies vēl pirms kāzām, taču grezno svinību laikā tas tikai vēl vairāk pieaudzis, kad Viktorija esot aizēnojusi jaunā pāra pirmo deju.

Kāds zinātājs portālam “MailOnline” izteicies, ka Bruklins un Nikola savai pirmajai dejai  izvēlējušies Marka Antonija izpildīto “You Sang To Me”, jo dziedātājs ir labs ģimenes draugs un uzstājies viņu kāzu banketā. Taču tā vietā, lai jaunais pāris nodejotu savu pirmo deju pie izvēlētā skaņdarba, Viktorija esot “nozagusi” šo dziesmu savai dejai ar dēlu.

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon

Kāds cits ģimenes paziņa izteicies, ka filmas “Transformeri” aktrise izteikusi vēlmi, lai Viktorija dizainētu viņas kāzu kleitu, lai gan viņai zinājusi, ka savā lielajā dienā izvēlēsies cita autora tērpu.

Intervijā žurnālam “Grazia” Nikola gan apgalvoja, ka Viktorija pēc izteiktā lūguma par kāzu kleitas darināšanu vairākas dienas turējusi viņu neziņā un vēlāk pateikusi, ka viņas ateljē nevarēs izgatavot šo tērpu, tāpēc bijis jāmeklē cits kāzu kleitas autors. Līgava savā lielajā dienā bija tērpusies modes nama “Valentino” darinātā kleitā.

Taču baumas par nesaskaņām palika otrajā plānā, kad Parīzes modes nedēļas laikā Viktorija ielūdza dēlu Bruklinu ar vedeklu Nikolu uz savas jaunākās kolekcijas skati. Jaunais pāris ar prieku pieņēma šo uzaicinājumu un skati apmeklēja kopā ar visu kuplo Bekhemu ģimeni.