foto: PMPhoto / SplashNews.com/ Vida Press
88 gadus vecā kino ikona Sofija Lorēna ar ģimeni apmeklē sava restorāna atklāšanu
Sofiju Lorēnu uz restorāna atklāšanu pavadīja itāļu uzņēmējs un politiķis Lučiāno Čimino, kā arī vecākais dēls Karlo Ponti juniors ar bērniem.
Dzīvesstils
2022. gada 14. oktobris, 06:20

88 gadus vecā kino ikona Sofija Lorēna ar ģimeni apmeklē sava restorāna atklāšanu

Jauns.lv

Šā gada 20. septembrī itāliešu kino leģenda Sofija Lorēna nosvinēja savu 88. dzimšanas dienu. Viņa aizvien priecājas par brīnišķīgo dzīvi un to no sirds izbauda. Aktrise dzīvo mājā Ženēvas ezera krastā, kur katru dienu pateicas Dievam par iespēju sagaidīt saullēktus un pavadīt saulrietus.

Kino Sofija Lorēna vairs nefilmējas un par saviesīgo dzīvi praktiski ir aizmirsusi, taču nesen leģendārajai itāļu dīvai bija nopietns iemesls, lai atgrieztos sabiedrībā. Milānā tika atvērts vēl viens viņas pašas tīkla restorāns, un aktrise personīgi sagaidīja tā pirmos viesus.

88 gadus vecā Sofija Lorēna apmeklē sava restorāna atklāšanu Milānā 2022. gada oktobrī

gallery icon

Piecu “Zelta Globusa” balvu laureāte uz svinīgo restorāna atklāšanu ieradās baltā bikškostīmā, kuru bija papildinājusi ar briljantu auskariem un iespaidīgu kaklarotu.

Sofija Lorēna ieradās zem rokas itāļu uzņēmējam un politiķim Lučiāno Čimino. Viņu uz saviesīgo pasākumu pavadīja arī vecākais dēls Karlo Ponti juniors ar bērniem.

foto: PMPhoto / SplashNews.com/ Vida Press
Sofija Lorēna.

2020. gadā Sofija Lorēna atveidoja galveno lomu filmā “La vita davanti a sé” (“Visa dzīve priekšā”), kuras režisors bija viņas dēls Edoardo. Tieši sirdsmīļotā mantinieka dēļ Sofija izdarīja izņēmumu un pēc 10 gadu pārtraukuma atgriezās uz kino ekrāniem.

Togad viņa arī sniedza savu pēdējo interviju žurnālam “AARP”. Sarunā ar žurnālistu viņa atkārtoti norādīja, ka viņai absolūti nerūp vecums, jo tas aktrisei nekādi netraucē baudīt šo dzīvi. “Reizēm, kad saku, ka man ir 86 gadi, es tam neticu. Es jūtos kā divdesmitgadīga,” apliecināja kino leģenda.

Itāliešu kinodīva Sofija Lorēna kannās. Retrospekcija

gallery icon

Saglabāt možu garu un būt labā formā Sofijai Lorēnai palīdz kontaktēšanās ar ģimeni – dēliem un mazbērniem. Aktrise vienmēr cenšas ar viņiem sazināties un pavadīt kopā laiku.
Viņa neaizmirst arī par prieku, ko sniedz ikdienišķi sīkumi. Lorēna ir teikusi, ka viņa spēj gūt baudu pat no visparastākās šokolādes tāfelītes. Protams, tai ir jābūt no Šveices – valsts, kur viņa šobrīd dzīvo un kuru ļoti mīl. “Ja esat vesels un darāt to, kas jums patīk, jūs nevarat domāt: ‘Ak Dievs, rīt es miršu!’” – aktrise paskaidroja savu nostāju.