foto: WENN.com/Vida Press
Ģimene un draugi slēpj Šūmahera veselības stāvokli: viņu apciemot var tikai īpaši cilvēki
Mihaēls Šūmahers (arhīva foto).
2019. gada 4. jūlijs, 21:03

Ģimene un draugi slēpj Šūmahera veselības stāvokli: viņu apciemot var tikai īpaši cilvēki

Jauns.lv

Leģendārais F-1 braucējs Mihaēls Šūmahers (50) pirms pieciem gadiem, slēpojot Alpos, guva smagu galvas traumu. Sportists patlaban ārstējas Šveicē, kur viņu apciemot var tikai īpaši cilvēki. No viņiem tad tiek gaidītas kaut mazākie mājieni par leģendas veselību, jo ģimene un draugi Mihaēla patieso stāvokli neatklāj. Noprotams, ka Šūmaheram neklājas viegli, taču viņa uzticamie fani joprojām cer atkal ieraudzīt savu elku.

Tiesa, Šūmahera sieva Korīna šā gada janvārī par godu vīra 50. dzimšanas dienai nosūtīja vēstījumu viņa faniem, atklājot vairāk detaļu par Mihaēla pašsajūtu. Savā paziņojumā Korīna vērsās pie faniem, pateicās par gadiem ilgo atbalstu un sapratni. Viņa piebilda, ka Šūmahers ir tiešām labās rokās, un "ģimene dara visu iespējamo, lai viņam palīdzētu".

foto: ddp images/Sven Simon/ Vida Press
(Fotomontāža). 2019. gada 3. janvārī Šūmahers svinēja 50. dzimšanas dienu.

Sportistu apciemot vēlas daudzi, taču ģimene ir izveidojusi īpašu cilvēku sarakstu, kuri var apciemot F-1 leģendu Šveicē, kur viņš ārstējas. Viens no šajā sarakstā esošajiem cilvēkiem ir Starptautiskās Automobiļu federācijas prezidents Žans Tods. Kaut arī federācijas vadītājam bija iespēja "Montecarlo" radio atklāt vairāk detaļu par Mihaēlu, viņš tomēr respektēja ģimenes lūgumu un neatklāja nekādu informāciju par sportista pašreizējo veselību.  "Varu pateikt vienīgi to, ka viņš dzīvo ģimenes aprūpē un nepārstāj cīnīties," tā par Šūmahera veselības stāvokli komentēja Tods. 

foto: CAMERA PRESS/Vistapress / Vida Press
Mihaēla Šūmahera ģimene - sieva Korīna un dēls Miks.

Arī sportista ilggadējai menedžerei Sabīnei Kēnai ir bijusi iespēja satikt daudzkārtējo F-1 čempionu. "No tiesiskā aspekta jebkurš paziņojums par viņa veselības stāvokli kaut uz laiku tomēr pārkāpj viņa tiesības uz privātumu," viņa sacīja laikrakstam "Süddeutsche Zeitung".

Pagājuši jau pieci gadi kopš smagās traumas, taču par Šūmahera veselību zināms vienīgi tas, ka viņš ir piecēlies no gultas un nepārstāj cīnīties.

foto: Vida Press
Korīna un Mihaēls Šūmaheri 2010. gadā.

Cerot uz vismaz virtuālu tikšanos ar savu varoni, fani ar nepacietību gaida dokumentālo filmu "Šūmahers", kas 5. decembrī piedzīvos pirmizrādi Vācijas un Šveices kinoteātros. 

Filma vēstīs par Šūmahera dzīvi, tajā būs atklātas intervijas ar sportista sievu un tēvu Rolfu. Jau kļuvis zināms, ka pats Šūmahers filmā nebūs redzams, taču viņa cienītāji tāpat ļoti gaida pirmizrādi, lai kopā vēlreiz pakavētos atmiņās par F-1 leģendas dzīvi un spilgto personību.

Mirkļi no Mihaēla Šūmahera sievas Korīnas Šūmaheres dzīves

gallery icon

Īpašums Šveicē, kur mājās ārstējas Mihaels Šūmahers

Šūmahera sieva Korīna, pārdodot vairākus īpašumus, iegādājusies medicīnas aparatūras 16 miljonu (!) vērtībā, kas nodrošina vīram visu vajadzīgo aprūpi mājās ...

gallery icon

Autosporta leģenda Mihaēls Šūmahers

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaēls Šūmahers gadu gaitā.

gallery icon