foto: Ken McKay/ITV/REX/ Vida Press
Dvīnes iztērē 250 000 dolāru, lai kļūtu vēl līdzīgākas, un sapņo par bērniem no viena un tā paša vīrieša
Anna un Lūsija DeSinkas no Austrālijas.
2018. gada 28. novembris, 06:22

Dvīnes iztērē 250 000 dolāru, lai kļūtu vēl līdzīgākas, un sapņo par bērniem no viena un tā paša vīrieša

Jauns.lv

Identiskās dvīnes Anna un Lūsija DeSinkas iztērējušas nepilnus 250 000 ASV dolāru par plastisko ķirurģiju. Sievietes ar filleru palīdzību palielinājušas lūpas, ievietojušas krūšu implantus, ļāvušās lāzera procedūrām un sejas tetovēšanai. Dvīnes, kas tiecās pēc jauna „dabiskā” izskata, tagad nožēlo pārāk daudzās ķirurģiskās manipulācijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

33 gadus vecās dvīnes Anna un Lūsija DeSinkas ir no Pērtas pilsētas Austrālijā. Viņas izšķiedušas pasakainu naudas summu, lai ar plastikas ķirurgu palīdzību panāktu vēl lielāku līdzību viena otrai, kā arī „uzlabotu” savus dotumus.

Dvīnes Anna un Lūsija DeSinkas

Austrāliešu dvīnes Anna un Lūsija DeSinkas par kosmētisko ķirurģiju iztērējušas 250 000 ASV dolāru. Jau astoņus gadus viņām ir viens ...

gallery icon
14

Par „visidentiskākajām dvīnēm pasaulē” sevi dēvējošās sievietes, kuras privātajā dzīvē dala vienu un to pašu mīļoto vīrieti, tagad nožēlo neapdomīgo aizraušanos ar plastisko ķirurģiju un ir gatavas „atgriezeniskām operācijām”, lai atjaunotu savu agrāko izskatu.

„Mēs nevaram atbildēt, kāpēc ar sevi veicām šīs daudzās procedūras,” intervijā apliecinājusi Anna. „Mēs daudz no tā visa tagad nožēlojam. Ja mēs varētu pagriezt laiku atpakaļ, mēs daudz ko darītu citādi.”

Abas dāmas savulaik veica līdz pat 14 skaistuma procedūrām nedēļā, viņas likvidējušas ietetovētās uzacu un lūpu kontūru līnijas, bet filleriem ļauj dabiskā veidā pamazām izzust no lūpām. Viņas sapratušas, ka ir pārcentušās ar sevis „uzlabojumiem”.

Uz atgriezenisko procedūru veikšanu dvīnes pamudinājuši nicīgie komentāri sociālajos tīklos, kuros ne viens vien izsmējis māsas DeSinkas par viņu izskatu, kas līdzinās nedabīgām plastmasas lellēm.

„Jo populārākas mēs kļuvām, jo vairāk nīdējus iemantojām. Mūs sauca visdažādākajos vārdos – sākot ar „plastmasas Bārbijām” līdz „zivju lūpām”,” apliecina sievietes.

Māsas atceras, ka sākotnēji viņas vēlējušās sev visu „vislielāko”, ieskaitot lūpas.

„Tās pārāk izcēlās un bija disproporcijā ar pārējo mūsu seju,” norāda DeSinkas. „Mēs centāmies sekot modei, taču aizgājām par tālu.”

Savu pārvērtību laikā dvīnes pilnībā izplūca sev uzacis, lai viņām vēlāk varētu uztetovēt plānu uzacu līniju. Tas bijis spontāns un neapdomāts lēmums, ko sievietes nožēlo.

DeSinkas vairs neveic skropstu pieaudzēšanu un ir apzvērējušas vairs nekad, nekad neļauties sejas injekcijām.

Māsas DeSinkas ir ne tikai līdzīgas kā divas ūdens piles, viņām arī dzīvē viss ir kopīgs. Ieskaitot gultu un mīļoto vīrieti! Jau astoņus gadus dvīnes ir kopā ar vienu un to pašu elektromehāniķi Benu Birnu.

Pērn kādā no intervijām Anna un Lūsija apgalvoja, ka viņu sapnis ir vienlaicīgi palikt stāvoklī no Bena. „Mēs neesam pārliecinātas, vai tas ir iespējams...” – prātoja sievietes. „Tā ir dilemma.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Mirrorpix / Vida Press
Jau astoņus gadus Annai un Lūsijai ir viens un tas pats draugs elektromehāniķis Bens Birns, no kura abas sapņo ieņemt bērnu, turklāt vienlaicīgi.

„Ak, Dievs, iedomājies, ja tu paliktu stāvoklī.... un es nepaliktu stāvoklī. Un iedomājies, ja mēs abas paliktu stāvoklī.”

„Tas tomēr nav kas tāds, ko mēs varam saplānot. Domāju, ka te noteicēja ir māte daba. Tādas lietas cilvēks nevar kontrolēt.”

„Taču tas būtu fantastiski, ja mēs paliktu stāvoklī vienā laikā. Ja mans bērns piedzimtu tajā pašā nedēļā, kad tavējais.”

Māsas gan nodarbina jautājums, kāda radniecībā šajā situācijā būtu viņu bērniem, ja tēvs tomēr būtu viens. „Cilvēki mums jautājuši – Vai viņi tad būtu brālēni/māsīcas? Vai viņi izskatītos identiski? Kāda būtu viņu radniecība? Es nezinu... bet, tas būtu fascinējoši... Man tas šķiet fascinējoši.”

DeSinkas apsvērušas arī citas iespējas, ja gadījumā neizdotos ieņemt bērnu dabiskā ceļā. Viņas apdomājušās mākslīgās apaugļošanas iespēju, surogātmātes pakalpojumus un adopciju.

„Ja mēs abas nevaram palikt stāvoklī vienlaicīgi, varbūt jāiet šādu ceļu,” spriež Anna un Lūsija.

Māsas gribot palikt stāvoklī vienā laikā, lai viņas arī mātes cerībās izskatītos vienādas, ar augošajiem vēderiņiem.

„Mēs vēlamies izdzīvot grūtniecību vienā laikā. Mēs vēlamies, lai mūsu ķermenis izskatās vienādi, jo esam tik tuvas. Mēs vienmēr gribam būt kopā un darīt to pašu, ko otra.”

„Tāpēc mēs dalām vienu draugu un tāpēc vēlamies piedzīvot grūtniecību kopā. Tā ir tik brīnišķīga pieredze jebkurai mātei.”

„Mēs centīsimies to piepildīt. Ja būs lemts, tas notiks. Tad jau redzēsim. Laiks rādīs.”

Dvīnes atbildējušās arī tiem, kam doma par palikšanu stāvoklī vienlaicīgi, turklāt no viena un tā paša vīrieša, šķiet nepieņemama.

„Mēs zinām, ka daudzi domā „ko pie velna viņas dara”, taču tie galu galā ir mūsu ķermeņi, un mūsu dzīve!” – teic Anna un Lūsija DeSinkas.

„Jums ir jārespektē mūsu izvēle. Mēs vēlamies bērnus no viena vīrieša, un vēlamies apprecēties ar vienu un to pašu vīrieti.”

„Tā mēs vēlamies dzīvot savas dzīves. Mēs esam tik laimīgas, ka esam satikušas vīrieti, ko mīlam. Viņš mūs lolo un mīl tādas, kādas esam.”

„Šīs attiecības ir skaistas. Bens ar mums ir runājis pa bērniem. Viņš labi saprotas ar bērniem. Mēs esam pārliecinātas, ka viņš būs brīnišķīgs tēvs.”

View this post on Instagram

👭 Today's Teatment plan at the beautiful ❤ @connolly_clinic ❤ We get so excited when we visit @connolly_clinic. We always see results immediately and our confidence in ourselves has been boosted remarkably. 👌👏🙂🙂 Thank you @connolly_clinic. 💙 #bestsalon #perthskinclinic . First up we had Light Therapy called Bio-Synthesis LED Light Therapy and relaxed under the light for 20 minutes. See First Pic Above ⬆️ We tried the Hydrating function which stimulates collagen production for smoother skin, clarity and texture. We noticed straight after the treatment our skin looked more plumped and youthful.👍 . . Then we had our all time favourite treatment RF (also known Radio frequency). Swipe ➡️ to see Videos. RF Skin tightening is just one of the many non-invasive anti-ageing treatments offered by skin care clinics and dermatologists today. This type of non-surgical facelift treatment introduces radio frequency (RF) energy to the skin of the face, creating measurable electrical currents that reshape and contract the skin’s collagen and then tighten the surface of the skin. Radio frequency skin tightening requires no cutting or repositioning of the skin, as is necessary during a traditional eye or face lift and has significantly fewer side effects than older laser skin therapies. Much like laser treatment, RF energy penetrates both the epidermis and the dermis to tighten and rejuvenate the skin, but it causes no damage to existing skin cells.👍 If you have sensitive skin but want to treat your fine lines and wrinkles, radio frequency skin tightening may be a good option for you, as it is gentler on the skin than most other kinds of thermal procedures.👏 #antiaging #antiwrinkle . Give @connolly_clinic a Call or Book online for all your skin and body treatments.🏃♂️🏃♀️ We love seeing this clinic for all our skin needs.💜💜 📞 0421 140 135

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on

View this post on Instagram

❤ GET RED CARPET READY ❤ . 👭 Today we finally tried The China Doll Facial at the lovely @be_dazzle_beauty 💙 See Pics Above 👆 and SWIPE 👉 to see Video. Immediate results just after one session.👏 We can already see and feel the difference.👌 Also known as the Carbon Laser Facial, it is a laser procedure for enhancing the skin’s radiance and promoting a smooth, glowing complexion. It helps to reduce imperfections like enlarged pores and acne, which originate from the outer skin layer.👍 . This laser facial treatment gives an instant improvement to your skin tone and texture, many people like to have a single session to have china doll porcelain skin before a big event or night out. 🙋♀️🙋♀️ . This is why the China Doll Laser Facial is so popular.With the advancement in laser technology, you can now fully enjoy an innovative way to rejuvenate your skin without the need to stay out of action for any time at all. 🤗 . $180 per treatment Call Today or Book online for your next treatment at @be_dazzle_beauty ❤❤ . 📞 0419 880 652

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on

Tēmas