foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 12. novembris
Cita pasaule
2018. gada 12. novembris, 04:29

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 12. novembris

Jauns.lv

Lai viss notiek tieši tā, kā tu vēlies!

AUNS

Par to, ka tev kaut kas nepadodas vai nenotiek, kā iecerēts, citus nevaino, jo tas vairos spriedzi attiecībās – tu dusmosies uz apkārtējiem, viņi – uz tevi. Tiec galā ar neapmierinātību, izvēloties attiecībām draudzīgākus risinājumus.

VĒRSIS

Pielūko, ka nekļūsti pārāk atkarīgs no apkārtējo viedokļa un labvēlības. Produktīvāk būs, ja pievērsīsies dokumentu pārskatīšanai, neviens tavā vietā tos nesakārtos. Nelielas domstarpības iespējamas ar biznesa partneriem.

DVĪŅI

Slinkums  nekādas būtiskas izmaiņas tavos plānos tas neieviesīs. Attiecībās ar priekšniekiem vairies no skaļiem vārdiem par saliedētību un sapratni, vienkārši rūpējies, lai tā būtu un tu tiktu pamanīts un pienācīgi novērtēts.

VĒZIS

Labāk lai par taviem cēlajiem nodomiem liecina darbi, nevis skaisti vārdi. Saglabā koncentrēšanos. Sajūta, ka viss būs kārtībā, iemidzinās tavu modrību. Pozitīvus iespaidus sagādās iesaistīšanās mākslas, kultūras aktivitātēs.

LAUVA

Veiksmīga būs atkārtota piedalīšanās kādā konkursā, izstādē vai festivālā. Izmanto iespēju doties ceļojumā uz vietu, kur reiz esi bijis, bet nu jau ar citu mērķi. Tomēr, lai paveiktu visu iecerēto, būs nepieciešams daudz enerģijas un spēcīga motivācija.

JAUNAVA

Savaldīgums un spēja izstrādāt pareizu stratēģiju palīdzēs pārvarēt grūtības. Nedusmojies, ja kāds no tuviniekiem mēģina pamācīt vai pat koriģēt tavus plānus, novērs nesaskaņas, tiklīdz tās rodas.

SVARI

Attiecību sakārtošanai ar tuviniekiem izvēlies miermīlīgus paņēmienus, nevienu nekomandē, nemāci. Ar pozitīvu piemēru panāksi vairāk nekā uzplijoties ar neatlaidīgiem lūgumiem un pamācībām.

SKORPIONS

Ja esi nonācis grūtas izvēles priekšā, vērsies pie zinoša speciālista, kas palīdzētu atrast izsvērtu un gudru risinājumu. Iespējamas nesaskaņas ar tuviniekiem, jo nebūsi attaisnojis ar tevi saistītās cerības.

STRĒLNIEKS

Esot kopā ar mīļiem un tuviem cilvēkiem, nepievērs uzmanību viņu trūkumiem. Dari viņus laimīgus, un viņu prieks darīs laimīgu arī tevi. Vēlāk uz kopīgu interešu pamata var veidoties jauna draudzība.

MEŽĀZIS

Ja jūties pietiekami stabili, vari atļauties eksperimentēt, bet, ja neesi drošs, ka pārgalvība nāks par labu, turies pie pārbaudītiem paņēmieniem. Naudas lietās ievēro sev raksturīgo piesardzīgumu un taupīgumu.

ŪDENSVĪRS

Pirms no kaut kā atsakies, padomā, ko iegūsi vietā. Plāno, organizē un sakārto savu ikdienu. Tas palīdzēs ieviest pozitīvas izmaiņas bez lieliem satraukumiem.

ZIVIS

Risinot ikdienas uzdevumus, nepieciešamos papildspēkus meklē starp labi zināmiem un laika gaitā pārbaudītiem cilvēkiem, kam nav sveši tavi tikumi un paradumi, kas atzīst tavas darba metodes.