foto: Instagram
Alla Pugačova un Kristina Orbakaite pārsteidz fanus: bez meikapa viņas izskatās kā divas māsas
Alla Pugačova un viņas meita Kristina Orbakaite.
2018. gada 28. oktobris, 06:28

Alla Pugačova un Kristina Orbakaite pārsteidz fanus: bez meikapa viņas izskatās kā divas māsas

Jauns.lv

Publiskot fotogrāfiju bez meikapa uzdrīkstas vien reta sieviete, it īpaši, ja nevainojams izskats ir viņu ikdienas daļa. Taču dziedātāju Allu Pugačovu (69) tas absolūti neuztrauc. Pavadot nedēļas nogali kopā ar meitu, dziedātāju un aktrisi Kristinu Orbakaiti (47) abas dīvas pierāda - laiks viņām neko nespēj nodarīt.

Sestdien pazīstamā krievu dziedātāja Orbakaite pārsteidza savus fanus, sociālajā tīklā Instagram ievietojot foto, kurā redzama kopā ar mammu Allu Pugačovu. Pirmajā mirklī ne viens vien viņu cienītājs nodomāja, ka tur pozē divas māsas, nevis māte ar meitu.

Dziedātajas fanus pārsteidzis arī cits fakts. Orbakaite, kurai ir 1,7 miljoni sekotāju, sociālajos tīklos reti demonstrē savu dabisko skaistumu, taču šoreiz kopā ar māti nopozējusi absolūti bez grima. "Brīvdiena ar mammu," parakstā vēstīja Kristina.  

Nav noliedzams, šis ir drosmīgs solis. Taču māte un meita par šo saņēma milzumdaudz komplimentu. Fani burtiski apbēra abas dāmas ar labiem vārdiem un uzslavām. Vairākums cienītāju uzsvēra, ka Alla un Kristīna ar katru dienu izskatās arvien līdzīgākas. "Jūs izskatāties kā divas māsas!", "Nespēju vien nopriecāties, cik līdzīgas jūs abas izskatāties!", "Meitenes, jūs izskatāties brīnišķīgi. Laikam un gadiem nav varas pār jums," komentāros sajūsminājās fani.

Šī fotogrāfija fanu uzmanību pievērsusi arī cita iemesla dēļ. Kad aprīlī Pugačova publicēja foto, kur bija redzama bez meikapa, komentāri bija ne tie atzinīgākie, tostarp arī aizskaroši. Tad estrādes dīva atbildēja, ka viņas veselība ir pasliktinājusies un novecošana ir neizbēgama un pašsaprotama lieta.

"Mīļie cilvēki, es novecoju. Mans ķermenis noveco, man ir grūti elpot un kustēties, taču es joprojām esmu dzīva, un man ir jādzīvo savu mazo bērnu dēļ," primadonnu citē lenta.ru.

Foto no Allas Pugačovas "Instagram" profila

Foto no Allas Pugačovas "Instagram" profila.

gallery icon