foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 16. jūlijs
Cita pasaule
2018. gada 16. jūlijs, 04:47

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 16. jūlijs

Jauns.lv

Uzzini, ko tev šodienai sola zvaigznes.

AUNS
Būs grūti ilgstoši koncentrēties, brīžiem kļūsi diezgan impulsīvs un nesavaldīgs. Lai izvairītos no problēmām un nesaskaņām attiecībās ar tuviniekiem, atturies no strīdīgu jautājumu risināšanas. Ieplāno ātri paveicamus darbus.

VĒRSIS
Lai paredzētās tikšanās un pārrunas būtu auglīgas, būs cītīgi jāpapūlas, jārīkojas mērķtiecīgi un apņēmīgi. Pateicoties neatlaidībai, pierādīsi, ka spēj tikt galā ar radošām grūtībām. Sarežģītāk būs novērst tehniskas problēmas.

DVĪŅI
Tavu modrību iemidzinās lišķīgu cilvēku saldie glaimi. Ja objektīvi novērtēsi situāciju, neizniekosi laiku tukšās sarunās. Neatsakies no saviesīgiem pasākumiem tikai tāpēc, ka nav noskaņojuma. Tieši tas palīdzēs tikt pāri apātijai un garīgam apsīkumam.

VĒZIS
Attiecībās ar apkārtējiem iezagsies pārpratumi, un ar to pietiks, lai ceļš uz kompromisu kļūtu sarežģītāks. Tomēr tas, ka pasliktināsies attiecības ar partneri, lai tevi nekavē būt godīgam un atklātam.

LAUVA
Lai spertu kardinālus soļus, būs vajadzīga ne vien liela apņēmība, bet arī uzdrošināšanās. Dosies nelielā komandējumā, lai noskaidrotu apstākļus vai meklētu izeju no situācijas, ko iepriekš nespēji atrisināt.

JAUNAVA
Pašsajūtas pasliktināšanās atgādinās par neizmantotajiem vai garām palaistajiem atpūtas brīžiem. Nedari sev pāri, par spīti aizņemtībai, izbrīvē nelielu atelpas brīdi.

SVARI
Doma, ka bez tavas līdzdalības nekas uz priekšu nevirzīsies, mudinās uz sasteigtu, pārgalvīgu rīcību. Lai cik ļoti tev gribētos būt situācijas noteicējam, par visu būt lietas kursā tik un tā neizdosies, būs apstākļi, kuru priekšā tev tomēr būs jāpiekāpjas. 

SKORPIONS
Vairāk laika velti atpūtai kopā ar ģimeni vai draugiem, darba lietas novirzot otrajā plānā. Atrisināsies kāds ieildzis strīds ar kaimiņiem vai tuvākajiem radiem.

STRĒLNIEKS
Ja gribi, lai tiktu atbalstītas tavas intereses, esi tiešs, izsaki argumentētus iebildumus vai ierosinājumus. Paplašini redzesloku, apmeklējot kādu kultūras pasākumu, tikšanos vai vienkārši saņemot noderīgu informāciju.

MEŽĀZIS
Cilvēkus, kas atļausies tev aizrādīt, šodien uzskatīsi par saviem nelabvēļiem. Pirms dedzīgi sāc sevi aizstāvēt, pārliecinies, vai tev adresētajos pārmetumos ir kaut daļiņa patiesības.

ŪDENSVĪRS
Prātosi, ka vajadzētu atpūsties vai izdarīt ko lietderīgu savas veselības labā. Taču labie nodomi ne vienmēr tiek īstenoti. Kāds šķietami mazsvarīgs notikums ietekmēs tavu ikdienu vairāk, nekā iedomājies.

ZIVIS
Ja rodas nepārvarama vēlēšanās kalt nākotnes plānus, neatsaki sev šo prieku. Vienīgi parūpējies, lai šīs vīzijas būtu ne tikai skaistas, bet arī praktiski īstenojamas.