foto: Vida Press
Karaliskā pāra fani līksmo: vai princis Viljams ir netīšām atklājis gaidāmā bērna dzimumu?
Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Ketrīna Svētā Patrika dienas parādē 17. martā.
2018. gada 13. aprīlis, 12:22

Karaliskā pāra fani līksmo: vai princis Viljams ir netīšām atklājis gaidāmā bērna dzimumu?

Jauns.lv

Kuru katru dienu pasaulē jānāk prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas trešajam bērnam, taču joprojām nav zināms - tas būs zēns vai meitene. Taču izskatās, ka Viljams netīšām ir atklājis visas kārtis.

foto: Vida Press

Līdz šim tika pieļauts, ka karaliskais pāris ir izvēlējies iepriekš nezināt, kura dzimuma mazulis ir gaidāms, taču iespējams, ka tā tomēr nav patiesība. Otrdien princis Viljams vēroja futbola spēli "Villa Park" stadionā Birmingemā, un pēc sacensībām viņa izteikumi likuši interneta lasītājiem domāt, ka pāris gaida piedzimstam vēl vienu dēlu. 

Pēc spēles, kurā uzvarēja Viljama atbalstītā komanda "Aston Villa", princis neslēpa pozitīvās emocijas un īpašu prieku pauda par jauno spēlētāju Džeku Grīlišu (22), kurš guva vārtus.

foto: Vida Press
Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Ketrīna Svētā Patrika dienas parādē 17. martā.

Uzreiz pēc mača princis Viljams izdevumam "The Mirror" pauda: "Es noteikti pieprasīšu, lai mazuli nosauc par Džeku." Pēc mirkli garas pauzes pauzes princis aptvēra, ko ir pateicis, un tūlīt pat piebilda: "Vai arī par Džekiju."

Skaidrs, ka šī var būt vienkārši nejauša pārteikšanās, taču karaliskās ģimenes faniem un pasaules presei tā bija kā medusmaize, un acumirklī mediji jau virmoja no skaļiem virsrakstiem par iespējamo pāra otro dēlu.

Vai princis Viljams un hercogiene Ketrīna patiešām kļūs par vēl viena dēla vecākiem, kļūs zināms jau pavisam drīz. Hercogienes dzemdības var sākties kuru katru dienu. No 9. līdz 30. jau ir aizliegts novietot auto pie privātās Sv. Marijas slimnīcas "Lindo" korpusa, kur izvietota dzemdību nodaļa. Tieši šajā laikā pasaulē būtu jānāk karaliskajai atvasei.

Atgādinām, ka princim Viljamam un hercogienei Ketrīnai jau ir divi bērni - 4,5 gadus vecais dēls Džordžs un meita Šarlote, kam maijā apritēs trīs gadi.

Hercogiene Ketrīna iziet sabiedrībā īsi pirms trešā bērna piedzimšanas

gallery icon
15

Princese Šarlote - britu karaliskās ģimenes atvase

gallery icon
20

Prinča Džordža pirmā skolas diena

Princis Džordžs ieradās skolā, cieši turoties tētim princim Viljamam pie rokas. Diemžēl mamma hercogiene Ketrīna nevarēja būt dēlam līdzās šajā ...

gallery icon
20