foto: AP
Topošā māmiņa Serēna Viljamsa kaila pozē "Vanity Fair" fotosesijā
Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa.
Bērni
2017. gada 28. jūnijs, 11:48

Topošā māmiņa Serēna Viljamsa kaila pozē "Vanity Fair" fotosesijā

Kasjauns.lv

Grūtniecības laikā sievietes neapšaubāmi ir ļoti skaistas, un daudzas šo dzīves īpašo posmu nolemj iemūžināt fotosesijā. Izņēmums nav arī tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa (35), kas bērniņa gaidīšanas laikā kaila pozējusi žurnālam “Vanity Fair”.

Žurnāla fotosesija tapusi sadarbībā ar pasaulslaveno fotogrāfi Anniju Leibovicu, un “Vanity Fair” lasītāji ieraudzīs slaveno tenisisti uz augusta numura vāka.

35 gadus vecā sportiste sniegusi arī interviju žurnālam, kurā stāsta par savu pirmo grūtniecību. Serēna atzīst, ka ziņa par gaidāmajiem jaunumiem viņu esot pārsteigusi. “Man bija jāspēlē tenisa turnīrā. Kā es to darīšu, ja esmu stāvoklī? Jo es biju plānojusi uzvarēt arī Vimbldonā,” viņa neslēpj.

@vanityfair texture #annielebowitz Must read article. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Un vēl - pat tad, kad sportiste bijusi sestajā grūtniecības mēnesī, viņa joprojām nav līdz galam spējusi noticēt, ka ir stāvoklī. “Ko es darīšu ar zīdaini? Man taču viņam nekā nav. Pat bērnistabas nav,” par savām topošās māmiņas izjūtām stāstījusi Serēna Viljamsa.

foto: AP
Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa.

Tenisa zvaigznes Serēnas Viljamsas košais grūtnieces stils

Tenisiste Serēna Viljamsa savas pirmās atvases gaidībās

gallery icon

Serēnas tenisa treniņš grūtniecības laikā

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa "Met Gala" ballē 2017. gadā

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa jau kopš karjeras pirmsākumiem ir slavena ar savu ekstravaganto stilu. Nesen notikušajā Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzeja ...

gallery icon

Mazuļa gaidībās esošā Serēna Viljamsa skatās lielo tenisu

Pēdējo gadu pasaules izcilākā tenisiste Serēna Viljamsa daudziem par lielu pārsteigumu aprīlī paziņoja, ka ir sava pirmdzimtā mazuļa gaidībās. Esot ...

gallery icon