Kā Latvijā meklē mīļākos un kas no tā iznāk? VIDEO
Laulības pārkāpējus iepazīšanās sludinājumos atrast nav problēmu. Tajos neslēpti miesiskas izklaides meklē desmitiem precētu vīriešu un sieviešu.
Attiecības
2016. gada 18. maijs, 16:13

Kā Latvijā meklē mīļākos un kas no tā iznāk? VIDEO

Jauns.lv

Internetā ir ne viens vien sludinājumu portāls, kurā precēti vīrieši un sievietes meklē mīļākos. Bez aizspriedumiem. Tā arī skaidri uzrakstot: gribu vienreizēju piedzīvojumu un šķirties netaisos, ja esi gatavs/a šādam piedzīvojumam, atsaucies!

Atrast partneri vienreizējai laulības pārkāpšanai nesagādā nekādas problēmas. Randiņu var sarunāt teju vai nākošajā dienā, pēc dažām stundām. Laulības pārkāpējus var atrast ne tikai specializētos iepazīšanās portālos, bet arī visnotaļ populārās interneta vietnēs, kurās tiek meklēts darbs, dzīvoklis vai auto detaļas, piemēram, portālā ss.lv.

Tur sadaļā „Atpūta, hobiji” var atrast daudz šādu sludinājumu. Precēti vīrieši un sievietes meklē attiecības, atklāti sakot, ka savas laulības saites saraut negrasās. Izrādās, ka interesentu netrūkst.

Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes raidījums „Kivi TV” veica eksperimentu un devās uz randiņiem ar nerātnajiem seksa partneriem. Kas no tā iznāca, par ko runāja un vienojās slepenās izklaides meklētāji, skatieties videosižetā.

„Meklēju mīļāko” jeb ss.lv iepazīšanās sludinājumi Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmumi no ss.lv, Vida Press/Video: Kivi TV