foto: Publicitātes foto
Ienirsti burvju un raganu pasaulē
Burvi Ņūtu atveido britu aktieris Edijs Redmeins.
2017. gada 4. aprīlis, 11:11

Ienirsti burvju un raganu pasaulē

Kasjauns.lv

“Shorcut Premier” pieejama 2016. gada fantāzijas filma “Fantastiskās būtnes – un kur tās meklēt” (Fantastic Beasts and Where to Find Them). Oskara balvu par “Labāko kostīmu dizainu” saņēmusī filma skatītājus aizvedīs uz burvestību zemi.

Jauni piedzīvojumi rakstnieces Dž. K. Roulingas radītajā burvju pasaulē ir klāt! Tie skatītāju aizvedīs uz 70. gadu Ameriku, pirms Harijs Poters Anglijā iepazina burvju pasauli. Jauns burvis Ņūts Skamanders ieradies Ņujorkā pēc pasaules apceļošanas, lai apkopotu un iepazītu uz zemes neparastākās būtnes. Tur viņš sastop Jēkabu, vientiesi, kurš atver Ņūta čemodānu un izlaiž brīvībā visas viņa savāktās fantastiskās būtnes. Lai glābtu Ņujorku no haosa, Ņūts ir spiests meklēt un atrast visas pazudušās radības.

Filma “Fantastiskās būtnes – un kur tās meklēt”

Filma “Fantastiskās būtnes – un kur tās meklēt”.

gallery icon

Filmas galveno varoni burvi Ņūtu spēlē 35 gadus vecais britu aktieris, Oskara balvas par Stīvena Hokinga lomu filmā “Teorija par visu” ieguvējs Edijs Redmeins. Viņš ir viens no 17 aktieriem, kas saņēmis Oskaru, atveidojot reālu cilvēku, kurš ceremonijas laikā vēl ir dzīvs. Intervijā par burvja lomu viņš teica: „Protams, ka, atveidojot šo lomu, jūtu spiedienu. Īpaši tāpēc, ka man patika filmas par Hariju Poteru. Un, ja kaut kas tik ļoti patīk, nav vēlēšanās būt tam, kurš atnāk un visu sabojā. Bet spiediens ir. Katrā filmā. Piedaloties filmā “Teorija par visu”, bija cita veida uztraukums, jo zināju, ka gala rezultātu gribēs noskatīties galvenie varoņi – Stīvens, viņa sieva Džeina un ģimenes locekļi.”

Zināms, ka piedzīvojumu filmai “Fantastiskās būtnes – un kur tās meklēt” būs turpinājums – otrā daļa.

foto: Stephen Lovekin/WWD/REX/ Vida Press
Colleen Atwood - Costume Design - 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Filmas cena uz divām diennaktīm no iegādes brīža – 3,60 eiro.

Skaties “Shortcut Films” (seriāli, filmas, saturs bērniem utt.; abonēšana – 6 EUR/mēn.) un Shortcut Premiere (vienas filmas cena – līdz 3,60 eiro) lietotnē Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā, kā arī Apple TV un Android TVtm.