Kā dzīvoklis var zaudēt savu vērtību par 20 miljoniem? FOTO
Modes dizaineram Tonijam Hilfigeram ar kundzi Dī Okleppo jau trīs gadus neizdodas pārdot savu Ņujorkā esošo „penthouse” dzīvokli. No 80 miljoniem dolāru, pāris cenu samazinājis līdz 58.9 miljoniem dolāru.
Slavenības
2016. gada 27. novembris, 13:03

Kā dzīvoklis var zaudēt savu vērtību par 20 miljoniem? FOTO

Jauns.lv

Slavenības bieži vien nopērk māju par vienu cenu, bet vēlāk to pārdod par ievērojami lielāku maksu. Taču atzītajam modes dizaineram Tomijam Hilfigeram (65) neveicas. Viņš dzīvokļa cenu samazinājis no 80 miljoniem dolāru līdz 58.9 miljoniem, bet tāpat neviens to negrib pirkt.

Slavenais modes dizainers Tomijs Hilfigers savu Ņujorkā esošo „penthouse” dzīvokli cenšas pārdot jau kopš 2013. gada. Pirms trim gadiem modes mākslinieks un viņa sieva Dī Okleppo (36) mitekli piedāvāja nekustamo īpašumu tirgū par 80 miljoniem ASV dolāru. Tolaik tas bija viens no dārgākajiem nekustamajiem īpašumiem Amerikas Savienotajā valstīs. Pirkt gribētāju neatradās, un pāris cenu samazināja par pieciem miljoniem, piedāvājot to par 75 miljoniem dolāru. Interesentu nebija aizvien. Hilfigers ar kundzi dzīvokļa cenu samazināja līdz 68.95 miljoniem ASV dolāru. Aizvien nekā. Pirms kāda laika slavenais pāris, zaudējis cerību dzīvokli pārdot, izņēma to no nekustamo īpašumu tirgus vispār. Taču nu dzīvoklis atkal atgriezies pārdošanā. Tagad Tomijs Hilfigers par to prasa vairs 58.9 miljonus dolāru, kas ir par 20 miljoniem mazāk, nekā bija noteicis sākotnēji.

520 kvadrātmetru lielais dzīvoklis iekārtots Ņujorkas augstceltnes divos augšējos stāvos – astoņpadsmitajā un deviņpadsmitajā. Tajā ir četras guļamistabas. No logiem paveras skats uz Centrālparku un slaveno 5. Avēniju.

2008. gadā Hilfigers ar kundzi šajā ēkā iegādājās divus atsevišķus dzīvokļus, ko vēlāk apvienoja vienā. Pāris tolaik par īpašumiem samaksāja 25.5 miljonus ASV dolāru. Jau tajā pašā gadā, kad renovācijas darbi bija tikai pusē, Hilfigers mainīja domas un vēlējās īpašumu pārdot. Tolaik viņš par nepabeigto mitekli prasīja 50 miljonus dolāru.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press