Normunds Rutulis sāk savu koncerttūri "Aizturi elpu". FOTO
Liriskais dziedātājs Normunds Rutulis sācis apceļot Latviju ar savu koncertprogrammu „Aizturi elpu”.
Slavenības
2014. gada 31. marts, 17:19

Normunds Rutulis sāk savu koncerttūri "Aizturi elpu". FOTO

Jauns.lv

Ar tūres iesildīšanas koncertu Ogres Kultūras centrā liriskais dziedātājs Normunds Rutulis sācis ceļu pa Latviju ar savu koncertprogrammu „Aizturi elpu”, kas veltīta tāda paša nosaukuma albuma iznākšanai.

Albumā iekļautas Raimonda Paula Jāņa Stībeļa, Jāņa Strazda, Anitas Rezevskas un Ingus Feldmaņa dziesmas ar Guntara Rača, Liānas Langas un Ivara Kurpnieka vārdiem. Turklāt Maestro šoreiz speciāli Normundam sacerējis sešas jaunas dziesmas.

Normunds Rutulis par savu jaunāko veikumu atzinis: „Tā kā jaunais albums ir lolots un mīlēts, un būtībā ir manu senu sapņu piepildījums, šo koncerttūri gaidīju ar īpašām sajūtām. Iedomājieties – uz skatuves ar mani būs viss slavenais Rīgas orķestris pilnā sastāvā! Bez mums, 11 vīriešiem, arī 3 daiļavas, kuras turklāt dzied kā eņģeļi. Līdz šim tik lielā sastāvā solokoncertos man nav bijusi iespēja dziedāt. Nu ir! Arī repertuārs sastādīts ļoti skaists.”

Koncerta pirmajā daļā skan dziesmas no jaunā albuma „Aizturi elpu”, savukārt otrajā – jau zināmas un populārās dziesmas. „Būs arī „cāļi”!” ziņo Normunds Rutulis.

Normunds Rutulis izpilda kompozīciju „Cāļus skaita rudenī”

 

Mūziķis Normunds Rutulis savā koncertturnejā „Aizturi elpu”

gallery icon

Kasjauns.lv/ Foto: Agris Semēvics