Tāda izskatās "Transformeru" zvaigznes Šaijas Labafa māte! FOTO
Aktiera Šaijas Labafa māte Šeina ir modes un juvelierizstrādājumu māksliniece. Tas arī izskaidro kundzes ekscentrisko stilu.
Slavenības
2014. gada 8. jūnijs, 17:48

Tāda izskatās "Transformeru" zvaigznes Šaijas Labafa māte! FOTO

Jauns.lv

Filmas „Transformeri” zvaigzne Šaija Labafs (27) nesen redzēts Losandželosas ielās, pastaigājamies roku rokā ar savu mammu Šeinu.

Šaija Labafs ir dzimis Losandželosā kā Šeinas un Džefrija Kreiga Labafa vienīgais bērns. Aktiera māte savulaik bija dejotāja un balerīna, bet vēlāk pievērsās vizuālajai mākslai un tērpu un juvelierizstrādājumu dizainam. Šaijas tēvs ir bijušais Vjetnamas kara veterāns, kas mainījis daudz dažādu darbu. Viņa dzīslās rit keidženu [„cajun”, etniska franču valodā runājoša grupa, kas dzīvo galvenokārt Luiziānas štatā ASV] franču asinis un viņš ir kristietis, savukārt Šaijas māte Šeina pēc tautības ir ebrejiete. Aktiera vārdam ir senebreju izcelsme, tulkojumā tas nozīmē „Dieva dāvana”.

Intervijās Šaija savus vecākus vairakkārt nosaucis par „hipijiem” un atzinis, ka bērnībā dzīvojuši „hipiju dzīvesveidu”. Aktieris nu jau šķirtos vecākus raksturo kā „diezgan dīvainu cilvēkus, taču viņi mani mīlēja un es mīlēju viņus.”

Šaija Labafs piedalījies arī skandalozi vērtētajā Larsa fon Trīra filmā „Nimfomāne” („Nymphomaniac”), kurā galveno lomu atveido Šarlote Geinsbūra, un lomās redzami tādi aktieri kā Kristians Sleiters, Džeimijs Bells, Uma Tūrmane un Vilems Defo. Kinolente vēl pirms iznākšanas iemantoja skandalozu slavu daudzo kailskatu un seksa ainu dēļ.

2010. gadā finanšu žurnāls „Forbes” atzina Šaiju Labafu par ienesīgāko aktieri pasaulē.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press