Kardašjana izjauc Meraijas Kerijas laulību!
Meraija Kerija un Niks Kanons apprecējās 2008. gada 30. aprīlī pēc pusgadu ilgas draudzības. Lielāko daļu 2014. gada viņi pavadījuši atsevišķi un šķiršanās esot jau tikpat kā „nokārtots darījums”, – tenko paziņas.
Slavenības
2014. gada 22. augusts, 16:16

Kardašjana izjauc Meraijas Kerijas laulību!

Jauns.lv

Dziedātājas Meraijas Kerijas un repera Nika Kanona sešus gadus ilgusī laulība vairs nav glābjama, šķiršanās jau ir tikpat kā „nokārtots darījums” – šādu vēsti izplatījuši laulātā pāra vārdā nenosauktie paziņas.

Nesaskaņas aizsākušās šā gada martā pēc tam, kad Niks Kanons radio intervijā neapdomīgi atbildēja uz jautājumu par bijušajām mīļākajām un sāka nosaukt viņu vārdus, īpaši šajā sarakstā izceļot sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu, ar kuru viņu 2006. gadā vienoja īslaicīga dēka.

Portāls TMZ.com jau vēstīja, ka Meraija pēc šīs intervijas bijusi ļoti nikna par vīra publisko lielīšanos un jutusies „apkaunota”, jo Niks tajā arī skaļi afišējis, kad viņam pirmo reizi bijis sekss ar sievu.

Lai izlūgtos piedošanu no sievas par neapdomīgo „izmuldēšanos” radio intervijā, Niks nopircis Meraijai dārgas rotaslietas. Atvainošanos pieņēmusī sieva fotogrāfiju ar „izlīguma dāvanu” ievietojusi arī savā „Twitter” blogā.

Tomēr vārdā nenosauktie informatori teic, ka Meraija tā arī nav spējusi vīram piedot un patiesībā jau maijā viņi pašķīrušies. Slavenā pāra pārstāvji slepenībā no sabiedrības uzmanības strādājot pie šķiršanās dokumentiem, kārtojot vienošanos par nekustamo īpašumu dalīšanu un aizbildnības tiesībām pār abu dvīņiem.

„Meraijai jau bijušas vairākas tikšanās ar juristiem aiz slēgtām durvīm,” norāda informators. „Niks ietur pasīvu pozīciju. Viņš ir mazāk ieinteresēts rīkoties, iespējams bērnu dēļ. Viņš pavisam noteikti gaidīs līdz Meraija iesniedz laulības šķiršanas prasību, taču viņš nerīkos traci. Viņš vēlas labu gabalu no sievas 500 miljonus dolāru vērtā kapitāla. Niks ir saprātīgs un apzinās, ka dvīņiem būs stabilāka dzīve, ja Meraijai būs pilnas aizbildnības tiesības. Taču viņš vēlas gūt neierobežotas apmeklēšanas tiesības.”

Pārim ir trīs gadus veci dvīņi Morokans un Monro, kā arī četras kopīgas mājas – Ņujorkā, Losandželosā, Aspenā un Bahamu salās. Meraijai un Nikam ir arī piecus miljonus vērta privātā lidmašīna un automašīnu kolekcija, kuru skaitā ir arī 400 000 dolāru vērts „Lamborghini”.

Liktenīgajā intervijā Niks teicās, ka viņam bijis tik daudz mīļāko, ka nevar visas uzskaitīt. „Jūs jokojat? Šī taču ir Losandželosa. Tev ir sekss ar aktrisēm, dziedātājām un modelēm,” – dižojās Niks. Kad mūziķim ierosināja nosaukt vismaz piecas, viņš nāca klajā ar šādu sarakstu: „Labi, tas būs vienkārši. Meraija Kerija, Kristīna Miliana, Nikola Šercingere, Selita Ebanksa, ou un Kima Kardašjana.”

„Meraiju nesatrauc, ka es runāju par mūsu intīmo dzīvi, jo mums ir fantastisks sekss,” teica Kanons, bet jau pavisam drīz apjauta, ka ir ļoti maldījies. „Meraija pat nezina, kas tā Kima tāda ir. Viņa tam nepievērš uzmanību.”

Stāstot par pirmo nakti ar sievu, Niks norādīja: „Pirmā reize bija mūsu kāzu naktī, medusmēneša stilā iekārtotā mājā Bahamu salās. Īstā sieviete liek gaidīt!”

Niks un Meraija apprecējās 2008. gada 30. aprīlī pēc pusgadu ilgas draudzības.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press