Tāda tagad izskatās Žanna Friske. Viņa atgriezusies Maskavā. VIDEO
Krievijas mediju uzņemtajos video redzams, kā Žanna Friske kopā ar dzīvesbiedru Dmitriju Šepeļevu pastaigājas Piemaskavas mežos.
Slavenības
2014. gada 20. oktobris, 13:43

Tāda tagad izskatās Žanna Friske. Viņa atgriezusies Maskavā. VIDEO

Jauns.lv

Ar vēzi smagi slimā Krievijas dziedātāja Žanna Friske pēc gandrīz gadu ilgas prombūtnes atgriezusies Maskavā. Turklāt viņa patiešām izskatās jau krietni atveseļojusies.

Atgādinām, ka pērn ziemā kļuva zināms, ka Krievijā populārajai dziedātājai nepilnu gadu pēc dēliņa dzimšanas tika konstatēts galvas smadzeņu vēzis. 15. janvārī smagi slimā Friske tika aizgādāta uz klīniku Vācijā, bet tālāk viņa lidoja uz Losandželosu. Tur dziedātājai dzīvību izglāba ar jaunu nanopreperātu – eksperimentālu vakcīnu, kas speciāli izstrādāta smadzeņu vēža apkarošanai. No ASV Žanna Friske ieradās Latvijā, kur viņa visu vasaru viņa atguvās Jūrmalā.

Septembrī Žanna Friske devās uz Ķīnu, kur ārstējās ar netradicionālās medicīnas palīdzību, kā arī izmantojusi kādu jaunu iekārtu, kas iznīcina audzēju bez ķirurģiskas iejaukšanās - brīnumaparāts, atšķirībā no staru terapijas, iedarbojoties tikai uz bojātajiem audiem.

Nu Žanna Friske atgriezusies mājās, Maskavā. Krievijas mediju uzņemtajos video sižetos redzams, kā dziedātāja kopā ar dzīvesbiedru Dmitriju Šepeļevu dodas pastaigās par tuvējo mežu. Un nevar nepamanīt, ka dziedātājai ārstēšanās nākusi labumā – viņa braši pārvietojas saviem spēkiem, ir arī novājējusi.

Krievijas prese raksta, ka Žanna Friske praktiski atgriezusies normālajā dzīvē. Viņa dodas gan pastaigās pa Maskavas ielām un veikaliem, gan apmeklē restorānus. Zināms arī, ka katru dienu pie dziedātājas ierodas fitnesa treneris, un vingrošanas nodarbības ilgst nepilnas trīs stundas. Runā, ka fitnesa palīdzību Žanna Friske cenšas atbrīvoties no bezmiega.

Žanna Friske atgriezusies Maskavā

Žanna Friske atgriezusies Maskavā

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmumi no video, instagram.com, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva