Friske sniegusi pirmo interviju! Viņa stāsta, kā jūtas
Dziedātāja Žanna Friske vēl tālajā 2006. gadā, kad viņa piedalās starptautiskā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis 2006" koncertā Dzintaru koncertzālē.
Slavenības
2014. gada 4. novembris, 08:22

Friske sniegusi pirmo interviju! Viņa stāsta, kā jūtas

Jauns.lv

Ar vēzi slimā Krievijas dziedātāja Žanna Friske jau vairāk nekā deviņus mēnešus cīnās ar briesmīgo slimību. Un visu šo laiku viņa, gluži loģiski, nerunāja ar presi. Tagad kaimiņvalsts šovbiznesa zvaigzne pati atklājusi, kā jūtas.

Žanna Friske dzimteni atstāja šī gada sākumā, kad devās ārstēties uz Vāciju un pēc tam uz ASV. Pēc tam dziedātāja visu vasaru atguva veselību Jūrmalā, bet rudenī Ķīnā izmēģināja jaunākās vēža ārstniecības metodes. Tagad jau pāris nedēļas Friske uzturas Piemaskavā, un kanāla “NTV” raidījumam “Tu neticēsi!” sniegusi nelielu telefoninterviju.

“Pagaidām vēl neesmu izveseļojusies. Bet es jūtos labāk! Paldies liels,” uzsvēra māksliniece. Viņa pastāstīja, ka dzīvo vecāku īpašumos 20 km ārpus Maskavas. Šo divstāvu kotedžu Žannas vecāki pārbūvējuši tā, lai tajā Žanna justos ērti – viņas istabā nu ir arī gultiņa dziedātājas pusotru gadu vecajam dēlam Platonam.

Tieši dēliņš esot tas, kas palīdz Friskei atlabt no slimības. “Paldies, Dievam, dēliņš guļ labi. Viņš ir labs mazulis, neniķojas. Viņam ir pusotrs gadiņš, nestaigā, bet ātri skrien. Un vecmāmiņa un es skrienam pakaļ,” ģimeniskās detaļas atklāja Žanna Friske, solot, ka tad, kad spēki būs atgūti, viņa noteikti parādīsies TV ekrānos, ļaujot sevi arī nofilmēt. “Vismaz tādēļ, lai pateiktos visiem, kas mani atbalstīja, kas lūdzās par manu veselību un palīdzēja ar ārstēšanos. Es to ļoti cienu un par to esmu bezgala pateicīga,” noteica Žanna Friske.

Kasjauns.lv/FOTO: Lauris Nagliņš/LETA