No "UgunsGrēka" izmestais aktieris puspliks izklaidē ļaudis kopā ar "TV zvaigznēm". FOTO
Lūk, kādā ādas mētelītī tērpies, pasākumā „Nākotnes pagrabs” piedalījās aktieris Antons Zamišļajevs. Vēl nesen viņu redzējām seriālā „UgunsGrēks” Fēliksa viltus dēla lomā.
Slavenības
2015. gada 15. janvāris, 12:11

No "UgunsGrēka" izmestais aktieris puspliks izklaidē ļaudis kopā ar "TV zvaigznēm". FOTO

Jauns.lv

14. janvāra vakarā ar pašu veidotu šovu „Nākotnes pagrabs”, debitēja realitātes šova „TV zvaigzne” dalībnieki Juris Grīntāls, Aldis Grandāns un Edgars Toretto. Viņiem pievienojās arī seriālā „UgunsGrēks” iepazītais aktieris Antons Zamišļajevs.

Pirmo reizi pēc iziešanas no šova telpām trīs jaunieši – Juris Grīntāls, Aldis Grandāns un Edgars Toretto – bija gatavi izklaidēt skatītājus šovā „Nākotnes pagrabs”. Jaunieši stāstīja jokus, bet Antonam Zamišļajevam, kurš pazīstams kā “Ātrums” no CSDD CSDD kampaņas “Ātrums. Nāvīgi viltīgs” un kā Fēliksa viltus dēls Svjatoslavs seriālā “UgunsGrēks”, bija uzticēts pieteikt priekšnesumus. Jāsaka, ka Antons izpelnījās vislielākās skatītāju ovācijas, turklāt viņš bija tērpies visai pieticīgi – apakšbiksēs un mētelī.

Puišus klātienē atbalstīja arī citi šova dalībnieki – Egija, Elīna, Santa, Linda, māsas Marta un Dārta, Neimanis un Džeimss, tāpat pasākumā ieradās pat par ballīšu zvēru dēvētais Raivis Raspopovs (puisis šādu titulu iemantojis, jo regulāri sociālajos tīklos publicē selfijus no ballītēm).

Viesu vidū bija arī dziedātāja Liene Greifāne ar vīru Igoru Greifānu, dziedātāja Samanta Tīna, horeogrāfs Leons Zviedris ar kundzi un, protams, “Nākotnes pagrabs” veidotāju mūza – pornoaktrise Violeta, kura pasākumu klusi vēroja pie galdiņa un mulsa no fotogrāfu uzmanības.

Izklaidējošais šovs ilga aptuveni stundu un, kā portālam kasjauns.lv atzina skatītāji – garlaicīgi nebija. Taču nebija arī tā, ka no smiekliem vai vēders sāpētu – daži joki bija izdevušies, daži – ne visai. Tikmēr paši „Nākotnes pagrabs” veidotāji sola turpināt iesākto un regulāri priecēt ļaudis ar izklaidējošiem pasākumiem.


Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica