foto: Albert L Ortega/Shutterstock/ Vida Press
Veselība ir dārgāka! Raiens Goslings vairs nevēlas atveidot drūmus personāžus
Aktieris Raiens Goslings.
Slavenības
2024. gada 8. maijs, 06:56

Veselība ir dārgāka! Raiens Goslings vairs nevēlas atveidot drūmus personāžus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Populārais Holivudas aktieris Raiens Goslings (43) intervijā izdevumam “The Wall Street Journal” atklājis, ka savas garīgās veselības un ģimenes vārdā turpmāk atsakās no pārāk drūmām un psiholoģiski sarežģītām lomām.

Pēc aktiera teiktā, viņš sācis aizdomāties par karjeru pirms dalības mūziklā “La La Land”. Tieši tad Raiens Golsings nolēmis savas garīgās veselības labad vairs neuzņemties pārāk drūmu un psiholoģiski sarežģītu varoņu lomas. Aktieris uzskata, ka gatavošanās šādiem personāžiem var ietekmēt ģimeni, bet viņam sieva Eva Mendesa un bērni ir paši svarīgākie. “Es vairs nepiekrītu projektiem, kas liek man iegrimt tumsā. Vados pēc tā, kas nāks par labu ne tikai man, bet arī visai manai ģimenei. Lēmumus pieņemam kopā ar Evu, un ģimene mums vienmēr ir prioritāte,” pastāstījis aktieris.

Goslings atklājis, ka pirmā filma, kur viņš piedalījies, vadoties pēc saviem jaunajiem uzstādījumiem, bijusi režisora Demjena Šazela mūzikls “La La Land” (2016). “Es nodomāju –  O, tas būs jautri arī viņām [divām Goslinga un Mendesas meitām], jo, lai gan viņas nefilmēsies, mēs katru dienu spēlēsim klavieres, dejosim un dziedāsim,” par gatavošanos lomai pastāstījis aktieris.

Arī pieņemt lomu pērn milzu popularitāti guvušajā kinofilmā “Bārbija” Raienu iedvesmojušas viņa meitas. “Viņas jau uz "iPad" veidoja mazas filmiņas ar savām Bārbijām, tāpēc fakts, ka es darbā gatavojos uzņemt tādu pašu filmu, visu izteica,” atzīmēja Golsings. Turklāt aktieris smēlies iedvesmu savai lomai no tā, ka viņa meitām absolūti neinteresēja Kens.

Intervijā Goslingam tika jautāts arī par lomu, kuru viņš vēlētos atkārtot. Aktieris pastāstīja, ka viņš labprāt būtu pārfilmējis dejas ainu no “La La Land”, kas redzama arī filmas reklāmas plakātā. “Es nezināju, ka tieši šis fragments nonāks uz plakāta. Domāju, ka mums abiem [ne tikai Emmai Stounai] vajadzēja izstiept rokas locītavu taisni, bet es nolēmu, ka būs foršāk to saliekt,” atzina Goslings.