foto: AFP/Scanpix
Raiena Goslinga bērni domā, ka tētis ir kosmonauts
Goslings filmā atveido kosmonautu Nīlu Ārmstrongu - pirmo cilvēku, kas spēris kāju uz Mēness.
Slavenības
2018. gada 8. oktobris, 09:46

Raiena Goslinga bērni domā, ka tētis ir kosmonauts

Jauns.lv

Pēc viesošanās tēta darbā Holivudas zvaigznes Raiena Goslinga (37) bērni - meitas Esmeralda (4) un Amada (2) - nākuši pie secinājuma, ka tētis strādā par... kosmonautu.

Venēcijas filmu festivālā augusta beigās notika Goslinga jaunākā veikuma "First Man" ("Pirmais cilvēks uz Mēness") pirmizrāde, ko uz lielajiem ekrāniem izrādīt sāks šajā nedēļas nogalē. No 12. oktobra filma skatāma arī Latvijas kinoteātros.

Goslings filmā atveido kosmonautu Nīlu Ārmstrongu - pirmo cilvēku, kas spēris kāju uz Mēness. Un pēc viesošanās pie tēta filmas uzņemšanas laukumā aktiera meitas tagad domā, ka kosmonauts - tā tagad ir viņu papuča profesija.

"Viņas atnāca uz filmēšanas laukumu - dienā, kad mēs filmējām kosmosa kuģa gaisā palaišanas ainu. Es biju ietērpies skafandrā, tēloju, ka šaujamies gaisā," tā Džimija Kimmela šovā atklājis Goslings. "Domāju, ka viņas tagad uzskata - es esmu kosmonauts. Vienu dienu vecākā meita parādīja ar pirkstu uz Mēnesi un man vaicāja: "Tu tur strādā, vai ne?""

foto: Brent Perniac/AdMedia/Sipa USA
Abas meitas Goslingam dāvājusi viņa kolēģe Eva Mendesa - viņi ir pāris kopš 2011. gada septembra.

Filmai "Pirmais cilvēks uz Mēness" jau tagad sola grandiozus panākumus un "Oskara" nominācijas. Galu galā tās režisors ir "Whiplash" ("Atsitiens") un "La La Land" radītājs Damjēns Šazels, bet scenāriju sarakstījis "oskarotais" Džošs Singers.