foto: Shutterstock/ Vida Press
No narkotiku pārdozēšanas miris britu princeses Beatrises bijušais draugs
Britu princese Beatrise.
Slavenības
2024. gada 26. aprīlis, 11:59

No narkotiku pārdozēšanas miris britu princeses Beatrises bijušais draugs

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

No narkotiku pārdozēšanas viesnīcas numurā Maiami miris Paolo Liuco, kurš pirms daudziem gadiem bija britu princeses Beatrises mīļotais vīrietis. Traģēdija notikusi jau pirms vairākiem mēnešiem, taču tikai tagad šī ziņa nonākusi atklātībā.

Saskaņā ar izdevuma “The Sun” izplatīto informāciju, nāve iestājusies “citizenM Miami Worldcenter” viesnīcā pulksten 15.34 šā gada 7. februārī. Tiek ziņots, ka mirušā ķermenis nogādāts atpakaļ viņa dzimtajā Longailendā, Ņujorkas štatā, kur 16. februārī notikušās bēres. Maiami policijas departamenta pārstāvis Maikls Vega trešdien izdevumam “The Sun” pastāstījis, ka Paolo Liuco nāve “tika izmeklēta kā pārdozēšana” un lieta aizvien ir “atklāta un turpinās”.

foto: John Chapple/Shutterstock/ Vida Press
Paolo Liuco tiesas sēdē 2006. gada martā, kur izskatīja jautājumu par viņam noteiktā pārbaudes laika pārkāpumiem.

Turklāt kāds ilggadējs Liuco draugs izdevumam apgalvojis, ka pirms nāves viņam “neklājās lieliski” un “paticis ballēties un spēlēt azartspēles”. “Tas bija ļoti ātrs dzīvesveids, un mēs visi baidījāmies, ka ar laiku tas viņu novedīs kapā,” piebildis paziņa. “Viņš vienmēr aizņēmās naudu, lai nomaksātu vecos kredītus. Tas kļuva par apburto loku. ”

Izdevums “Page Six” centies sazināties ar princeses Beatrises pārstāvjiem, jo “The Sun” publikācijā apgalvots, ka Jorkas princeses esot “sagrauta” par bijušā drauga nāvi. Taču pagaidām komentāri nav saņemti.

Pāris sāka satikties 2005. gada nogalē, kad šobrīd 35 gadus vecajai Beatrisei bija vien 17 gadu. Paolo tolaik bija 24 gadus vecs. Princeses mamma Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone, kurai meita ir kopīga ar bijušo vīru karalienes Elizabetes II un prinča Filipa pretrunīgi vērtēto dēlu princi Endrū, savulaik atbalstīja meitas attiecības, kad pāris tikko sāka satikties. “Mums visiem ir savi ceļoji ejami un jāmācās tos iet, bet Beatrise ir saprātīga meitene, kurai drīz būs 18 gadu. Viņai ir daudz draugu, arī Paolo,”  ar publiska paziņojuma starpniecību tolaik izteicās Fērgija.

Sāra Fērgusone ar meitām Beatrisi un Eiženiju

gallery icon

Jāatzīmē, ka Paolo Liuco reputācija nebija tīra jau tad, kad viņš sāka tikties ar britu princesi. Viņam jau tik jaunā vecumā bija krimināla pagātne. Liuco bija apsūdzēts Svētā Krusta koledžas kursabiedra R. Dušeteljē slepkavībā pēc tam, kad abi dzērumā sakāvušies. Izvirzītā apsūdzība gan vēlāk tika mīkstināta un klasificēta kā uzbrukums un fiziska izrēķināšanās, un apsūdzētajam tika piespriestas 100 stundas sabiedriskā darba.

Kad plašākā sabiedrībā kļuva zināms par princeses Beatrises romantiskajām attiecībām ar Paolo, jauno vīrieti nosūtīja atpakaļ uz ASV, jo viņš bija pārkāpis trīs gadu ilgo pārbaudes laiku, kas tika pagarināts vēl par sešiem mēnešiem. Beatrises un Paolo romāns izira 2006. gadā.  Liuco vēlāk apgalvoja, ka nekad nav bijis iemīlējies princesē. “Es nebiju pārliecināts, ka vēlos ko nopietnu ar Beu,” viņa savulaik teikto citē izdevums “The Sun”.

2009. gadā Liuco, kurš, domājams, mantojis savu bagātību no tēva, atkal nonāca ziņu virsrakstos. Viņš bija avarējis ar dārgu “Audi” nomas automašīnu Austrālijas Zelta krastā. Vēlāk viņam tika izvirzītas apsūdzības krāpšanā un kokaīna glabāšanā pēc tam, kad viņš kādā kazino bija mēģinājis izvairīties no ēdiena rēķina apmaksāšanas. Cik zināms, viņš ne reizi nebija precējies un pirms nāves strādājis par mākslas nozares konsultantu.

Princese Beatrise un Edoardo Mapelli Moci kāzu dienā 2020. gada 17. jūlijā

gallery icon

Princese Beatrise 2020. gadā apprecējās ar uzņēmēju Edoardo Mapelli Moci. Viņiem ir divus gadus veca meita Sjenna Elizabete Mapelli Moci. Edoardo ir arī sešus gadus vecs dēls Kristofers, kurš nācis pasaulē viņa iepriekšējās attiecībās ar draudzeni Daru Huangu.