Trakā pasaule
2024. gada 24. aprīlis, 09:26

VIDEO: "Ērkšķu šova" Alina stāsta, kā neganti apmuļķojusi savu musulmaņu vīru, iebarojot viņam cūkgaļu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova "Caur ērkšķiem uz"... dalībniece Alina Jorova dzīves laikā piedzīvojusi tik daudz, ka brīžiem šķiet - viņa par to varētu runāt stundām ilgi. Raidījumā "Kad viņas satiekas" Jorova atklāj, kā viņa savam musulmaņu vīram speciāli iebarojusi cūkgaļu. Kāds tam bija iemesls un kāpēc viņu piesaista viens vīriešu tipāžs?

Runājot par attiecībām un pretējo dzimumu, Alina atzīst, ka labāk izvēlēties vīriešus ar vēderiņu. Viņa centusies piebarot savu vīrieti, bet viņš tik un tā esot ļoti kaulains. Viņa nāk klajā arī ar kādu negantu atzīšanos: "Kad viņš man darīja pāri, es cepu kotletes, viņam nezinot, pieliku klāt cūkgaļu, un skatījos, kā viņš ēd! Mēs citreiz braucām uz "Lido", viņam tur palika soļanka. Es taču zinu, ka tur ir cūkgaļa. Es viņam nevienu reizi to neesmu pateikusi! Viņš ar tādu prieku to ēda! Bet musulmaņi ir ļoti gudri cilvēki, viņi saka – ja tu ēd cūkgaļu, bet to pats neapjaut, tad tas neskaitās!"

"Divi no maniem četriem vīriem ir bijuši musulmaņi, man viņi ļoti patīk. Es šādās attiecībās jūtos patiesi droši. Tikai viņi var mani pielikt pie vietas,” atklāj Alina.