TV
2024. gada 16. aprīlis, 13:55

VIDEO: "Ērkšķu šova" Alina stāsta par dzīves zemāko punktu un cīņu ar atkarībām

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

TV sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībniece Alina Jorova viesojas raidījumā "Kad viņas satiekas", kur drosmīgi atklāj savus grūtākos mirkļus un stāsta par dzīves zemāko punktu.

Viņa atzīst, ka sociālais projekts “Caur ērkšķiem uz…” viņai ļoti palīdzējis ceļā uz jaunu dzīvi: “Pirmkārt, es atteicos no atkarībām. Tās bija azartspēles, kas man traucēja dzīvot. Es nepārtraucu spēlēt uzreiz pēc “ērkšķiem”, bet tagad nespēlēju jau četrus gadus. Tas ir tas pats, kas iemest naudu tualetes podā un nospiest skalošanas pogu. Man ir daudz kas, ko man gribas nopirkt sev, bērniem, mājai. Viss ir mainījies."

"Jāatzīst, ka azartspēles nebija mana pirmā atkarība - tās bija narkotikas. Es sāku lietot jau 14 gadu vecumā. Bija nepareizā kompānija, klaiņošana. 16 gadu vecumā pārtraucu lietot, bet 17 gados jau sāku spēlēt azartspēles. Es vienmēr esmu izskatījusies vecāka, nekā esmu, tāpēc tiku iekšā spēļu zālēs vēl būdama nepilngadīga," stāsta Alina un saka: "Nospēlēju sešus gadus, pazaudēju tik daudz naudas, ka es tagad varētu nopirkt divstāvīgu māju! Bet bērnus tik un tā vienmēr pabaroju, atradu iespējas, kā to izdarīt. Es biju parādā visiem, biju pazaudējusi draugus, neviens ar mani negribēja komunicēt. Mana mamma pat slēpa savu naudas maku, kad gāju ciemos. Es varēju apzagt jebkuru.”