Slavenības
2024. gada 23. aprīlis, 06:44

Parisa Hiltone pirmo reizi parādījusi savu meitu Londonu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Sabiedrības dāma un uzņēmēja Parisa Hiltone, kura nesen kļuva par mammu savam otrajam bērnam, sociālajos tīklos publicējusi meitas Londonas pirmo fotogrāfiju. Tas noticis piecus mēnešus pēc atvases nākšanas pasaulē.

Mazā sēdēja mammai klēpī, saģērbta rozā kleitiņā un ar pieskaņotu bantīti ap galvu. Parisa šo ģimenes fotogrāfiju atrādījusi saviem 26,4 miljoniem “Instagram” lapas sekotāju. “Iepazīstinām ar  Londonu Merilinu Hiltoni-Reumu,” divu bērnu māmiņa pierakstījusi pie attēlu sērijas. “Cik sevi atceros, es sapņoju par meitu vārdā Londona.” Viņa turpināja: “Esmu tik pateicīga, ka viņa ir šeit. Es tiešām augstu vērtēju katru brīdi, ko pavadu kopā ar viņu. Kopā ar Fīniksu mani eņģeļbērni man parādījuši mīlestību, par kuru es pat nenojautu, ka tā var būt tik dziļa, līdz es kļuvu par viņu māti.”

Parisa atklāja, ka mātes loma viņu iedvesmojusi sarakstīt jaunu dziļi personisku dziesmu. Tā tapusi sadarbībā ar austrāliešu mūziķi Sia un nosaukums skaņdarbam dots “Fame Won’t Love You” (“Slava tevi nemīlēs”). “Dziesma kalpo kā atgādinājums, ka īpašā saikne, ko jūtu ar saviem bērniem, savu vīru un savu ģimeni ir vērtīgāka par jebko citu pasaulē,” raksta Parisa. Tā esot kā himna, kas vissvētākās attiecības liek glabāt vēl dziļāk sirdī. Sabiedrības dāma pārsteidza fanus, kad pēc 2023. gada Pateicības dienas atklāja, ka abi ar vīru sagaidījuši pasaulē vēl vienu bērnu.

Parisa Hiltone ar dēlu Fēniksu paparaci un “Instagram” fotogrāfijās

gallery icon

Pirms dažām dienām Parisa Hiltone apmeklēja preses konferenci Kalifornijā, kur atbalstīja atbildīgas izturēšanās pret bērniem likumu. Uzstāšanās laikā viņa apraudājās, atceroties šausmas, ko pati piedzīvojusi audzināšanas iestādē.