Parisas Hiltones caurspīdīgā kleita atsedz pliku dibenu

Modes nama „Charbel Zoe” jaunā veikala atklāšanas pasākuma apmeklējumam sabiedrības dāma Parisa Hiltone izvēlējusies pikantu kleitu no šī zīmola augstās ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 19. aprīlis, 09:09

Parisa Hiltone apraudas, atceroties šausmīgo dzīvi audzināšanas iestādē

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Sabiedrības dāma un uzņēmēja Parisa Hiltone (43) apmeklējusi preses konferenci Sakramento pilsētā Kalifornijā pēc tam, kad pavadījusi vairākas jautras dienas mūzikas festivālā “Coachella”. Hiltones uzrunas mērķis konferencē bija izrādīt publisku atbalstu Senāta likumprojektam numur 1043, kas ir likums par atbildību par izturēšanos pret bērniem.

Uz pasākumu Parisa Hiltone bija ieradusies sev netipiski atturīgā tērpā. Viņa bija ģērbusies melnā blūzē ar baltiem apdares elementiem un brīva piegriezuma melnās garajās biksēs. Matus slavenība bija atstājusi vaļējus, bet manikīru un dekoratīvo kosmētiku izvēlējusies neuzkrītošu.

foto: Paul Kitagaki Jr./ZUMA Press Wire / SplashNews.com/ Vida Press
Parisa Hiltone konferencē Kalifornijā.

Savas uzstāšanās laikā Parisa atcerējās jaunību un to, kas viņai bija jāpārdzīvo audzināšanas iestādē. “Es pati no personīgās pieredzes zinu, kādas šausmas notiek slēgtās jauniešu internātskolās,” preses konferencē sacīja Hiltone: “Tas ir murgs, kādu jūs nenovēlēsiet piedzīvot nevienam bērnam.”

Parisu nosūtīja uz nepilngadīgo ārstniecības centru Jūtas štatā, kad viņai bija 17 gadu. Viņa atzina, ka saskārusies ar vardarbību, kas bija maskēta kā terapija. Tīņa vecumā atrodoties apsargātā iestādē viņa bijusi pakļauta absolūtai izolācijai, kur atņemtas “pat viselementārākās tiesības”. “Ja es mēģinātu pastāstīt vecākiem par vardarbību, darbinieki nekavējoties būtu izrāvuši man tālruni no rokām, atvienojuši zvanu, un es būtu pakļauta smagiem fiziskiem ierobežojumiem un ievietota vieninieku kamerā,” sacīja Hiltone.

“Kad es aizveru acis naktī, es joprojām redzu murgus par vieninieku kameru arī pēc 20 gadiem,” komentējusi Hiltone. “Mani nekad nepametīs arī manu vienaudžu kliedzieni, kad viņus fiziski savaldīja neskaitāmi darbinieki un injicēja nomierinošos līdzekļus.”