foto: James Atoa/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Kļuvis zināms, cik daudz naudas Parisa Hiltone iztērējusi sava pirmdzimtā istabas iekārtošanai: skaitlis pārsteidz!
Parisa Hiltone 2023. gadā.
Slavenības
2023. gada 29. janvāris, 17:43

Kļuvis zināms, cik daudz naudas Parisa Hiltone iztērējusi sava pirmdzimtā istabas iekārtošanai: skaitlis pārsteidz!

Jauns.lv

Šonedēļ pasauli pārsteidza negaidīta un ļoti priecīga ziņa: 41 gadu vecā Parisa Hiltone pirmo reizi kļuva par māmiņu. Sabiedrības dāma, modele un uzņēmēja un viņas vīrs Kārters Reims (41) pagaidām nav atklājuši ne dēla vārdu, ne dzimšanas datumu, taču žurnālisti pamanījušies uzzināt citas detaļas par zvaigznes pirmdzimto, vēsta ārvalstu mediji.

Un kā izrādās, bērnistabas iekārtošanai Parisa iztērējusi... vismaz miljonu dolāru. Pirmdzimtā istabu viņa bija sagatavojusi jau ilgi pirms viņa piedzimšanas un, kā jau pieczvaigžņu viesnīcu tīkla mantiniecei pienākas, iegādājusies visdārgākos materiālus un interjera priekšmetus.

Pēc "Life and Style" avota ziņām, Parisas vēlmes spējuši apmierināt tikai labākie Losandželosas dizaineri.

Neskatoties uz Hiltones stila greznību, istaba, kā norāda avots, izdevusies gana stilīga. Bērnistabā ir viss, par ko vien slavenību bērns var sapņot - Parisa pat uzbūvējusi mazulim viņa paša ģērbtuvi un iepirkusi simtiem dizaina lietu. Acīmredzot jaunā māmiņa nolēmusi ieaudzināt dēlam stila izjūtu jau no zīdaiņa vecuma.

Pirms dažām dienām Jauns.lv jau vēstīja, ka Parisa sociālajos tīklos paziņojusi, ka kopā ar vīru, amerikāņu uzņēmēju Kārteru Reimu ar surogātmātes starpniecību pasaulē sagaidījusi savu pirmdzimto.

Hiltone jau iepriekš ir atklāti paudusi vēlmi kopā ar Reimu paplašināt savu ģimeni.

Decembrī intervijā ar "People" Hiltone pastāstīja, ka kopā ar vīru ir uzsākusi ārpusķermeņa apaugļošanas procesu (IVF). Tas noticis pandēmijas laikā.