foto: Ekrānšāviņš
Lelde Ceriņa dziedē savas brūces Parīzē
Lelde Ceriņa.
Slavenības
2024. gada 21. marts, 11:56

Lelde Ceriņa dziedē savas brūces Parīzē

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

TV personība un laika ziņu vadītāja Lelde Ceriņa sociālajos tīklos publiskojusi fotogrāfijas no sava nesenā ceļojuma uz Parīzi. "Sadziedēšanai nepieciešama jaunu pieredžu radīšana," pie ieraksta vēstījusi Ceriņa.

"Sadziedēšanās prasot nevis vienkārši laiku, bet daudz jaunu pieredžu radīšanu, kas aizstāj iepriekšējo un ļauj sevi iepazīt vēl intīmāk un patiesāk. Un tā ir tikai mūsu pašu izvēle, - noslēgties vai turpināt būt klātesošiem un atvērtiem skolniekiem savā ceļā. Lai Tev un arī man, vienmēr pietiek drosme izvēlēties otro!" sociālajā vietnē "Instagram" norāda Ceriņa.

Jau ziņots, ka 2023. gada izskaņa izjuka Leldes un Aivja Ceriņa 12 gadus ilgusī laulība. TV žurnālists Aivis Ceriņš par to pavēstīja sociālajos tīklos norādot, ka ilgtermiņā uzvedies kā kretīns un pārkāpis laulībā dotos solījumus, tāpēc ar sievu savu divu bērnu māti Leldi Ceriņu ir šķīrušies.

Lelde uzvedās gan kā dāma, gan kā atbildīga mamma. Proti, viņa atturējās jelkādi komentēt ģimenes iziršanu un publiski žēloties par vīra iespējamo neuzticību vai citiem laulības solījumu pārkāpumiem.