foto: Publicitātes
Pašmāju slavenības Meksikā peld lietus dieva upuru baseinā
Mārtiņš Počs.
Slavenības
2024. gada 6. marts, 20:25

Pašmāju slavenības Meksikā peld lietus dieva upuru baseinā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Ceļojumu šovā "Četri uz koferiem" pašmāju slavenības bija devušās uz populāro Meksikas kūrortpilsētu Tulumu. Lai arī Meksika piedāvā krāšņus skatus un eksotiskus ēdienus, ceļotājus pamatīgi nokaitina vietējo izpratne par mākslu.

Uz Meksiku devušies pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis, dziedātāja Ieva Sutugova, aktieris Mārtiņš Počs un modes stiliste Indra Salceviča.

"Četri uz koferiem" dalībnieki Meksikā bauda īpašas delikateses

Piedzīvojumiem bagātajā pašmāju ceļošanas šovā "Četri uz koferiem" dalībnieki devušies uz Meksiku. To iepazīstot, ceļotāji dodas īstās gastronomiskās izvirtībās – ...

gallery icon

Kad Indra top par to, kas noteiks turpmāko dienu kārtību, viņa sāk ceļojuma biedrus lutināt ar kārtīgu “čiliņa” dienu, kurā visam jānorit mierā un harmonijā, taču prieks bija īss, jo instagramīgais Karību jūras piekrastes Tulumas skulptūru parks stilistē izsauca pamatīgu šoku: “Tas bija kārtīgs aplauziens, un es gribēju atpakaļ savu naudu. Tas nav parks, tā ir viena skulptūra!”

Lai mazliet nomierinātos, turpmākā diena un vakars tika pavadīts Karību jūras pludmalē. Ieraugot, cik liela ballīte tur norisinās, Arvja acis iepletās: “Uj, tas pludmales tusiņš ir nereāls! Tu paskaties pa labi, pa kreisi – viesnīcās notiek ballīte, kāds blakus spēlē bumbu, kāds netālu bildējas. Tur tiešām cilvēki ir atbraukuši baudīt dzīvi un izklaidēties!”

Otrā dienā Indra savus biedrus ved uz elpu aizraujošo maiju piramīdas pilsētu Čičenicu, kas ceļotājus uz piecām minūtēm atstāja bez vārdiem, vien liekot noprast, ka skats un redzētais bija neaizmirstams, taču tas nav viss!

Viņiem tiek dota iespēja ekskluzīvi izpeldēties vienā no lietus dieva upuru baseiniem – Ik Kil. Kamēr Ieva, Arvis un Mārtiņš drosmīgi lec tajā iekšā, Indra ilgi nevar saņemties, jo viņai ir bail no šādām aktivitātēm.

Baudi savu brīvdienu vakaru ar savējo kompāniju šovā "Četri uz koferiem" sestdienās pulksten 20.30 kanālā "360TV".