foto: https://www.instagram.com/alla_orfey/
Alla Pugačova instagramā sveic "dzelteno ziedu svētkos" un publicē zīmīgu tekstu
Slavenības
2024. gada 3. marts, 13:28

Alla Pugačova instagramā sveic "dzelteno ziedu svētkos" un publicē zīmīgu tekstu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Krievijas estrādes megazvaigzne Alla Pugačova sociālajos tīklos publicējusi pavasarīgu sveicienu "dzelteno ziedu svētkos" un novēlējusi: "Nepadodieties!". Daudzi šajā ierakstā saskata atsauci uz Kremļa nobendētā politiķa Alekseja Navaļnija vārdiem.

Īsajā ierakstā Alla Pugačova sveic savus fanus ar pavasara atnākšanu un līdz ar aicinājumu nepadoties novēl arī "Lai miers jūsu mājās!"

Vairāki Instagram lietotāji Pugačovas uzrunā saskatījuši atsauci uz Alekseja Navaļnija vārdiem, kurš aicināja krievus nepadoties, ja viņu nogalinās, raksta medijs Meduza.io.

Vairāki cilvēki komentāros raksta: "Viņš nepadevās, un mēs arī nepadosimies." Vispopulārākais komentārs pēc atzīmēto "patīk" sirsniņu skaita patlaban ir

"Nepadodieties! Viena frāze, Alla Borisovna, un mēs visu sapratām. Paldies, ka joprojām esat Cilvēks!"

Šīs ziņas tapšanas brīdī komentāram ir jau vairāk nekā 3000 "patīk" sirsniņu, un to skaits strauji aug.

Daži citi komentētāji Pugačovas ierakstu uztvēruši kā dziedātājas protestu pret Krievijas iebrukumu Ukrainā. Dziedātājai tika izteikta pateicība par to, ka viņa "nebaidījās un nepadevās".

Lielākoties tie, kas bija atstājuši komentārus zem ieraksta, ir atzinušies mīlestībā dziedātājai un viņas daiļradei un novēlējuši Pugačovai un viņas ģimenei laimi un veselību.

Meduza.io atgādina, ka Alla Pugačova ne reizi vien ir teikusi, ka jaunībā izdomājusi dzelteno ziedu svētkus - daudzus gadus marta pirmajā svētdienā viņa satikās ar draugiem, kuri atnesa dzeltenu ziedu pušķus un "ļāva atnākt pavasarim".

2022. gadā Pugačova, kura tobrīd atradās Krievijā, pirmo reizi pēc ilgāka laika dzelteno ziedu svētkus nesvinēja, taču viņa esot dāvinājusi faniem, kuri viņai sūtīja ziedus, pateicības vēstules un " pilnvaru ļaut pavasarim atnākt". 2023. gada martā Pugačova jau no Izraēlas apsveica fanus ar pavasara atnākšanu, publiskojot video.

Alla Pugačova pameta Krieviju neilgi pēc tam, kad Maksims Galkins tika pasludināts par ārvalstu aģentu. Tajā pašā laikā dziedātāja publicēja ierakstu, kurā atbalstīja savu vīru, lūdzot arī viņu ierakstīt "savas mīļākās valsts ārvalstu aģentu rindās". 

2023. gada novembrī Pugačova uz dažām dienām devās uz Krieviju. Krievijas prezidenta preses pārstāvis Dmitrijs Peskovs toreiz paziņoja, ka jebkurš "krietns un likumus ievērojošs" Krievijas pilsonis "var brīvi atgriezties savā dzimtenē un tikpat brīvi to atstāt".