foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Princis Viljams esot greizsirdīgs uz brāli Hariju par viņa panākumiem. Kāpēc?
Princis Viljams un princis Harijs.
Slavenības
2024. gada 27. februāris, 06:51

Princis Viljams esot greizsirdīgs uz brāli Hariju par viņa panākumiem. Kāpēc?

Jauns.lv

2014. gadā princis Harijs nodibināja projektu “Invictus Games”, kur ieguldījis savu sirdi un dvēseli jau desmit gadu garumā, turklāt dažādas traumas guvušajiem dienējušajiem veterāniem veltītās sporta spēles iemantojušas arī plašu popularitāti. Kļuvis zināms, ko par to domā Saseksas hercoga brālis Velsas princis Viljams.

Atklātas prinča Viljama patiesās domas par sava jaunākā brāļa prinča Harija “sirds projektu numur 1” – “Invictus Games” spēlēm.

Princis Harijs un viņa sirsnīgā saikne ar dienējušajiem veterāniem

gallery icon

Runā, ka Velsas princis Viljams esot “greizsirdīgs” uz savu dumpīgo brāli, kurš kopā ar sievu Meganu Mārklu 2020. gadā pameta karaļnamu un tā oficiālo pienākumu pildīšanu.

Saskaņā ar britu karaļnama eksperta teikto, Viljams nav bijis īpaši priecīgs, uzzinot, cik labi ik gadus norit “Invictus Games” spēles, un cik ienesīgas tās izrādījušās naudas izteiksmē.

Straumēšanas platformas “Hulu” jaunajā dokumentālajā filmā eksperts Roberts Džobsons slavējis Hariju par to, ka viņš jūtas “savā elementā”, kad  tiekas ar kara veterāniem,  – informē izdevums “The Mirror”.

foto: ITV/Shutterstock/ Vida Press
Karaļnama eksperts Roberts Džobsons.

Roberts Džobsons atzīmējis, ka, runājot ar veterāniem sporta spēļu laikā, Harijam “nav jābūt princim”, viņš var būt “vienkārši Harijs”.

Komentējot Viljama reakciju, Džobsons norādījis, ka Velsas princis noteikti ir mazliet greizsirdīgs par to, cik “ietekmīgs” izrādījies viņa jaunākais brālis, vācot naudu savam projektam.

Princis Harijs “Invictus Games 2023” atklāšanas ceremonijā Diseldorfā

gallery icon

“Manuprāt, bija zināma greizsirdība par to, cik labi viss izdevies. Es domāju, ka Viljams bija pārsteigts, cik veiksmīgs izrādījies projekts, cik daudz naudas ienesis un cik daudz valdību iesaistījušās,” piebildis Džobsons.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon

Prinči Harijs un Viljams

gallery icon