foto: BACKGRID/ Vida Press
Atklāts princeses Ketrīnas "veiksmes noslēpums" karaliskajā ģimenē
Princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 25. februāris, 06:30

Atklāts princeses Ketrīnas "veiksmes noslēpums" karaliskajā ģimenē

Jauns.lv

Britu karaļnama eksperte apgalvo, ka var atklāt, kāds tieši ir Keitas Midltones "veiksmes noslēpums" kopš viņas pievienošanās karaliskajai ģimenei 2011. gadā, kad Ketrīna apprecējās ar princi Viljamu.

Velsas princeses prombūtne no sabiedriskās dzīves pēdējās nedēļās ir īpaši jūtama. Viņa atlabst pēc vēdera dobuma operācijas un līdz Lieldienām oficiālo pienākumu pildīšanu ir atcēlusi. Princese Ketrīna ir viena no populārākajām britu karaliskās ģimenes pārstāvēm, un faniem pietrūkst viņas klātbūtne dažādos pasākumos.

Princese Ketrīna Dienvidkorejas prezidenta un viņa kundzes sagaidīšanas ceremonijā un valsts banketā Londonā

gallery icon

Tagad karaļnama eksperte Dženija Bonda dalījusies pārdomās par to, kāpēc Keita ir tik ļoti mīlēta un kā viņai izdevies gūt tik lielus “panākumus” karaliskajā ģimenē. Bijusī BBC reportiere šo veiksmes formulu skaidro ar vienu galveno faktoru: spēcīgo atbalsta sistēmu, ko Ketrīna ir pratusi saglabāt sev līdzās visus šos gadus. Pateicoties tai viņai izdodas pārvarēt grūtākus laikus, nemitīgi atrodoties sabiedrības uzmanības centrā.

Hercogiene Ketrīna ar māsu Pipu

Hercogiene Ketrīna ar māsu Pipu.

gallery icon

Eksperte uzskata, ka viņas senie bērnības draugi, vīra prinča Viljama draugi un viņas saliedētā Midltonu ģimenei, ir galvenā panākumu atslēga tam, ka princesei izdodas veiksmīgi tikt galā ar savu dzīvi un pienākumiem karaļnamā kā labos, tā grūtākos laikos.

Sarunā ar žurnāla “OK!” britu izdevumu  Dženija Bonda apgalvojusi, ka šis uzticības personu loks, viņasprāt, ir Keitas izcilo panākumu noslēpums.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon

“Viens no iemesliem, kāpēc Keitas loma karaļnamā ir tik veiksmīga, ir tas, ka viņai ir tik spēcīgs tuvinieku loks – un tas sniedzas krietni tālāk par vecākiem, māsu ar brāli. Kerola un Pipa neapšaubāmi ir Ketrīnas tuvumā viņas atveseļošanās laikā. Esmu pārliecināta, ka Kerola bija ļoti noraizējusies par savu mietu un visticamāk apčubina viņu kā savu acuraugu.”

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon

Tomēr Bonda uzskata, ka ne tikai Ketrīnas ciešā saikne ar ģimeni ir palīdzējusi viņai uzplaukt karaļnamā, bet arī ciešais draugu loks, ko viņa turējusi sev līdzās, no kuriem daudzi viņu pazina vēl ilgi pirms Keitas ieprecēšanās karaļnamā 2011. gadā.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon

“Reizēm tavi senie draugi – kuri bijuši ar tevi priekos un bēdās – ir īstā panākumu atslēga. Keita ir pratusi uzturēt sirsnīgu draudzību ar vairākiem saviem skolasbiedriem, kuri viņu zināja vēl pirms dzīves karaļnamā, tāpēc viņi zina, kā palīdzēt.”

Eksperte uzsver, ka nav maza nozīme arī tam, ka princesei ir izveidojusies cieša saikne ar Viljama draugiem, kuri mīļuprāt palīdz Velsas prinča ģimenei, it īpaši rūpēs par bērniem.

Hercogienes Ketrīnas mamma Kerola Midltone - māte, vecmāmiņa un brieduma gadu stila ikona

gallery icon

Džeimss Midltons un Alizē Tevenē

gallery icon

Hercogienes Ketrīnas vecāki Maikls un Kerola Midltoni

gallery icon

Pipa Midltone ar vīru un trim bērniem bauda brīvdienas Sentbārtas salā 2023. gada februārī

gallery icon