Mēļo par Toma Džonsa un Priscillas Preslijas romantiskajām attiecībām
Leģendārā velsiešu dziedātāja sera Toma Džounsa un rokenrola karaļa Elvisa Preslija bijušās sievas Priscillas Preslijas dzīvē uzdzirkstījusi mīlestība.
Slavenības
2017. gada 10. februāris, 10:22

Mēļo par Toma Džonsa un Priscillas Preslijas romantiskajām attiecībām

Jauns.lv

Runā, ka gandrīz gadu pēc sievas Lindas nāves velsiešu dziedātājs sers Toms Džonss (76) atradis jaunu mīlestību. Un tā esot rokenrola karaļa Elvisa Preslija bijusī sieva Priscilla Preslija (71).

„Toms sācis „aplidot” Priscillu,” britu tabloīdam „The Sun” apliecinājis kāds vārdā nenosaukts paziņa. „Uzšķīlusies īsta dzirkstele, taču viņi nevēlas neko sasteigt. Vēl pāragri ko spriest, taču pagaidām viņi satiek ārkārtīgi labi.”

Dziedātājs Toms Džonss 59 gadus bija precējies ar savu pirmo un pagaidām vienīgo sievu Lindu. Diemžēl aizvadītā gada 10. aprīlī mūziķis dzīvesbiedri zaudēja. Viņu no šīs saules aizsauca vēzis. „Tomam ir bijis patiešām smags gads pēc Lindas nāves,” norāda paziņa. „Un Priscilla viņam šajā laikā sniegusi nenovērtējamu atbalstu.”

Kad laikraksta pārstāvis vērsās pie paša Toma Džonsa, lai viņš komentētu attiecības, leģendārais mūziķis izteicies īsi: „Mēs jau ilgu laiku esam draugi. Viņa ir brīnišķīga dāma. Mēs patiešām izbaudām kopīgas vakara iziešanas.”

Arī Džonsa pārstāvis apliecinājis, ka viņi ir seni paziņas, taču romantiskās attiecības nav komentējis. „Priscilla Preslija un Toms pazīst viens otru jau daudzus, daudzus gadus,” norādījis pārstāvis.

Aizvadītajā mēnesī abi redzēti kopā vakariņojam Rietumholivudā. Pāris bija izvēlējies stilīgo „Craig’s” restorānu, uz kuru abi ieradās kopā Tomam Džonsam piederošajā baltajā „Rolls Royce”. Kā jau īstam džentlmenim pieklājas, piebraucot pie restorāna, dziedātājs steidzās atvērt Priscillai automašīnas durvis un pasniedza roku, lai dāmai ērtāk izkāpt.

Ar rokenrola karali Elvisu Presliju Priscilla bija precējusies no 1967. gada līdz 1973. gadam. Toms Džonss ar savu skolas laiku mīlestību Lindu apprecējās 1957. gadā un bija ar viņu kopā līdz pat dzīvesbiedres nāvei aizvadītā gada aprīlī.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press