foto: Lauris Nagliņš/LETA
Raimonds Pauls izteicies par Pugačovu un paziņojis, ka viņa "zvanījusi aizvakar"
Raimonds Pauls un Alla Pugačova "Jaunajā vilnī" Jūrmalā 2006. gadā.
Slavenības
2024. gada 24. janvāris, 18:25

Raimonds Pauls izteicies par Pugačovu un paziņojis, ka viņa "zvanījusi aizvakar"

Jauns.lv

Maestro Raimonds Pauls pirmo reizi ilgā laikā sniedzis lielu interviju - šoreiz režisoram Dž. Dž. Džilindžeram. "YouTube" kanālā "Dž. Spot" komponists pārrunājis dažādas tēmas, tostarp skāris Allu Pugačovu, ar kuru savulaik daudz sadarbojies.

Dž. Dž. Džilindžers jautāja Paulam par Allu Pugačovu, kas par konfliktu starp viņiem, par kuru tik daudz runāts. Maestro gan šo informāciju noliedza un sacīja, ka viņa "zvanījusi aizvakar".

Vienlaikus komponists deva mājienu, ka jau sen pagātnē Pugačova varēja izjust tādu kā greizsirdību, kad viņš strādāja ne tikai ar viņu, bet arī ar Laimu Vaikuli un Valēriju Ļeontjevu.

Raimonds norāda, ka primadonna ir ļoti gudra sieviete, kura nav pelnījusi visu to, kas šobrīd ar viņu notiek! (Pēc Pugačovas aizbraukšanas no Krievijas daudzi pret viņu sāka izturēties negatīvi). "Viņa ir nekaunīga, bet noteikti māksliniece," tā komponists izteicās par Allu Pugačovu.

Raimonds Pauls fotoizstādes "Brīvam būt. Uldis Briedis. Portreti (1966–2010)" atklāšanā

Komponists Raimonds Pauls fotoizstādes "Brīvam būt. Uldis Briedis. Portreti (1966–2010)" atklāšanā kultūrtelpā "Ola" 2023. gada aprīlī.

gallery icon

Koncerts “Mūzika Rīgas pilī. Raimonds Pauls. Andris Keišs”

9. decembrī pēc Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča iniciatīvas Rīgas pilī tika atjaunota tradīcija, kad īpašā koncertā godināja dažādu nozaru cilvēkus ...

gallery icon